Survivor 4: Σοκαρισμένος ο Αλέξης Παππάς – Έτσι αντέδρασε όταν έμαθε την άποψη του κόσμου

April 24, 2021


Την πρώτη αντίδραση του Αλέξη Παππά μετέφερε ο δικηγόρος του, με τον Στέλιο Σούρλα να αναφέρει το πώς αισθάνθηκε ο ηθοποιός, μόλις έμαθε την άποψη του κόσμου για εκείνον μετά την αποχώρησή του από το …

...Survivor, έχοντας στήσει ένα μικρό... πάρτι στα social media.Να υπενθυμίσουμε πως ο Αλέξης Παππάς αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες, με το δικηγόρο του να αναφέρει πως ο ίδιος ετοιμάζεται για απαντήσεις.Survivor 4: Η πρώτη αντίδραση του Αλέξη Παππά«Μου έκανε βίντεο...

Την πρώτη αντίδραση του Αλέξη Παππά μετέφερε ο δικηγόρος του, με τον Στέλιο Σούρλα να αναφέρει το πώς αισθάνθηκε ο ηθοποιός, μόλις έμαθε την άποψη του κόσμου για εκείνον μετά την αποχώρησή του από το Survivor, έχοντας στήσει ένα μικρό… πάρτι στα social media.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Αλέξης Παππάς αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες, με το δικηγόρο του να αναφέρει πως ο ίδιος ετοιμάζεται για απαντήσεις.

Survivor 4: Η πρώτη αντίδραση του Αλέξη Παππά

«Μου έκανε βίντεο κλήση χθες και μιλήσαμε, τα πρώτα λόγια με ρώτησε για τους γονείς του να μάθει αν είναι καλά και μου ζήτησε να τους μεταφέρω ότι είναι καλά. Με ρώτησε τι επικρατεί έξω και επίσης μου ζήτησε όταν θα έρθει στην Αθήνα να συναντηθούμε γιατί έχουμε να πούμε πολλά. Φυσικά και του μετέφερα ότι επικρατεί ένα αρνητικό κλίμα για εκείνον, δεν είναι ότι δεν το ήξερε, ήταν σκεπτικός και χαμογέλασε. Όταν θα βγει θα δώσει όλες τις απαντήσεις και όλες τις εξηγήσεις. Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε αγωγές όπως είχαμε πει, θα τα συζητήσουμε όταν έρθει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.