Στέφανος Κασσελάκης: Δε θα καλέσω στο γάμο μου τον Κυριάκο Μητσοτάκη

April 23, 2024


Αποκλεισμένος στην Αστυπάλαια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, δέχθηκε το πρωί της Τρίτης (23/4/24) ερωτήσεις από τους φίλους του στο Instagram.Διαβάστε επίσης: Ευρωεκλογές 2024: «Ανεβάζουν στροφές» τα κόμματα – «Όχι στη χαλαρή ψήφο» από Μητσοτάκη – Περιοδεία σε 27 νησιά από Κασσελάκη (video)Μεταξύ άλλων, τον ρώτησαν αν κρυώνει με το κοντομάνικο και τότε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος …

...Κασσελάκης απάντησε:«Όχι βέβαια, πήγα λύκειο βόρεια της Βοστώνης. Εκεί να δεις, τι -20 βαθμούς τράβηξα».Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι δε θα μπορούσε ποτέ να συγκυβερνήσει με τη ΝΔ ενώ σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το αν θα καλέσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο γάμο του, ο πρόεδρος...

Αποκλεισμένος στην Αστυπάλαια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, δέχθηκε το πρωί της Τρίτης (23/4/24) ερωτήσεις από τους φίλους του στο Instagram.

Διαβάστε επίσης: Ευρωεκλογές 2024: «Ανεβάζουν στροφές» τα κόμματα – «Όχι στη χαλαρή ψήφο» από Μητσοτάκη – Περιοδεία σε 27 νησιά από Κασσελάκη (video)

Μεταξύ άλλων, τον ρώτησαν αν κρυώνει με το κοντομάνικο και τότε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης απάντησε:
«Όχι βέβαια, πήγα λύκειο βόρεια της Βοστώνης. Εκεί να δεις, τι -20 βαθμούς τράβηξα».

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ότι δε θα μπορούσε ποτέ να συγκυβερνήσει με τη ΝΔ ενώ σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το αν θα καλέσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο γάμο του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε:
«Δεν θα καλέσω τον πρωθυπουργό»…

Αιτιολογώντας την απάντησή του, ο Στέφανος Κασσελάκης διευκρίνισε: «Επειδή ο γάμος είναι μόνο για στενούς φίλους και συγγενείς αλλά αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι, όταν πάει ο πρωθυπουργός σε έναν γάμο ομόφυλου ζευγαριού θα απαντήσει για τον βουλευτή Δράμας που δεν αποπέμπει, που με λέει «αρσενικό ή θηλυκό»; Θα απαντήσει για το 1/3 της κοινοβουλευτικής του ομάδας που απείχε»;

Γάμος Στέφανου Κασσελάκη

Το δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης: «Καλά έκανα για τον Παπανώτα!»

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται αποκλεισμένος λόγω του καιρού στην Αστυπάλαια και σήμερα το πρωί (23/4) μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ANT1, απαντώντας μεταξύ άλλων και σε ερώτηση που αφορούσε στον Δημήτρη Παπανώτα και την απόφαση της διαγραφής του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Και καλά έκανα! Να δούμε αν ο Μητσοτάκης θα κάνει το ίδιο για τον βουλευτή του από τη Δράμα. Προσβάλει μια ολόκληρη μερίδα συμπολιτών και ο ίδιος δεν τολμάει να το κάνει» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Μπεκατώρου για διαγραφή Παπανώτα: «Όταν άκουσα τις δηλώσεις του σκέφτηκα την Κυριακή που σκοτώθηκε σκοτώθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα» (video)

Απαντώντας επίσης, σε εκείνους που είπαν πως κάνει κρουαζιέρα στα νησιά, ο ίδιος σχολίασε: «Οι άνθρωποι εδώ στα νησιά μου λένε ότι οι βουλευτές τους θυμούνται μια φορά στα 4 χρόνια, πρέπει κάποιος να λιώσει τα παπούτσια και να μπει στην κοινωνία. Πρέπει κάποιος να μπει στην κοινωνία γιατί εδώ οι άνθρωποι αισθάνονται πολίτες τρίτης κατηγορίας» είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.