«Survivor» Αποκλειστικό – Προσυμφωνημένες οι οικειοθελείς αποχωρήσεις. Φεύγει και ο Γκέντζογλου.

April 23, 2024


«Survivor» Αποκλειστικό – Προσυμφωνημένες οι οικειοθελείς αποχωρήσεις. Φεύγει και ο Γκέντζογλου.

...�ο «Survivor». Σύμφωνα με δικές μου πληροφορίες εξ’ αρχής τόσο ο Τζέϊμς Καφετζής και ο Αλέξης Παππάς είχαν αποφασίσει να φύγουν από τον Άγιο Δομίνικο λίγο μετά το πάρτι της Ένωσης. Δεν είναι γνωστό εάν ήταν κάτι το οποίο γνώριζε η παραγωγή ή όχι. Σίγουρα όμως το ότι δεν μπήκε τελικά...

Δεν ήταν και τόσο οικειοθελείς οι «οικειοθελείς αποχωρήσεις» των τελευταίων εβδομάδων από το «Survivor». Σύμφωνα με δικές μου πληροφορίες εξ’ αρχής τόσο ο Τζέϊμς Καφετζής και ο Αλέξης Παππάς είχαν αποφασίσει να φύγουν από τον Άγιο Δομίνικο λίγο μετά το πάρτι της Ένωσης.
  • Δεν είναι γνωστό εάν ήταν κάτι το οποίο γνώριζε η παραγωγή ή όχι. Σίγουρα όμως το ότι δεν μπήκε τελικά από τον Ατζούν η πολύ αυστηρή ρήτρα οικειοθελούς αποχώρησης που είχε ακουστεί στην αρχή έβαλε πάρα πολλούς σε υποψίες.
Επόμενος που αναμένεται να φύγει μόνος του από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ ακούγεται έντονα ότι θα είναι ο Σάββας Γκέτσογλου. Σε κάθε περίπτωση το «Survivor» αν και συνεχίζει να χαρίζει διψήφια – έστω και ισχνά – ποσοστά στο κανάλι έχει χάσει την αίγλη του.
Και αυτό προβληματίζει πολύ το κανάλι για το τι τελικά πρέπει να γίνει του χρόνου. Το πιθανότερο είναι να υπάρχει και πάλι «Survivor» στο πρόγραμμα του σταθμού δεν είναι όμως κάτι το οριστικό.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.