Αιώνια ερωτευμένη με τον Καρβέλα η Άννα Βίσση: «Αυτόν αγάπησα, αυτόν πίστευα και ακόμη πιστεύω»

April 23, 2024


Η Άννα Βίσση βρέθηκε να μιλά στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Νίκο Καρβέλα και τη σχέση τους μέχρι σήμερα, δείχνοντας πως πάντοτε θα έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της.Η αγαπημένη τραγουδίστρια, την οποιία… πολιορκεί ο Ατζούν, αναφέρθηκε μέσα από τον φακό στην παντοτινή σπουδαία σχέση τς με τον τραγουδοποιό, εκφράζοντας και την χαρά της για τις τελευταίες του…

... τηλεοπτικές εμφανίσεις.Η ίδια ανέφερε τα εξής: «Για τον Νίκο τι να πω; Αυτόν αγάπησα, αυτόν ερωτεύτηκα, αυτόν πίστευα και πιστεύω. Χαίρομαι, γιατί τον ξαναγνώρισε ο κόσμος, που δεν τον ήξερε».Καμιά σχέση με σήμερα: Η Μαρίνα Σάττι ξανθό κοριτσάκι στο σανίδι με την Άννα Βίσση (video)Η...

Η Άννα Βίσση βρέθηκε να μιλά στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Νίκο Καρβέλα και τη σχέση τους μέχρι σήμερα, δείχνοντας πως πάντοτε θα έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, την οποιία… πολιορκεί ο Ατζούν, αναφέρθηκε μέσα από τον φακό στην παντοτινή σπουδαία σχέση τς με τον τραγουδοποιό, εκφράζοντας και την χαρά της για τις τελευταίες του τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Η ίδια ανέφερε τα εξής: «Για τον Νίκο τι να πω; Αυτόν αγάπησα, αυτόν ερωτεύτηκα, αυτόν πίστευα και πιστεύω. Χαίρομαι, γιατί τον ξαναγνώρισε ο κόσμος, που δεν τον ήξερε».

Καμιά σχέση με σήμερα: Η Μαρίνα Σάττι ξανθό κοριτσάκι στο σανίδι με την Άννα Βίσση (video)

Η Μαρίνα Σάττι, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα φέτος στην Eurovision με το ”Ζάρι” έχει κάνει εδώ και χρόνια πολλά χιλιόμετρα στον καλλιτεχνικό χώρο με περάσματα από μουσικές σκηνές και σημαντικές θεατρικές παραστάσεις.

Μια από αυτές που πολύς κόσμος μπορεί να μην θυμάται ήταν το 2013 στους Δαίμονες με την Άννα Βίσση. Μέσα μάλιστα από ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στα social media βλέπουμε την Μαρίνα Σάττι στο θεατρικό σανίδι να εντυπωσιάζει.

Η όψη της νεαρής και ταλαντούχας τραγουδίστριας δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα, σε κάθε περίπτωση όμως έχει κάνει πολύ σημαντικά βήματα σε ό,τι αφορά την καλλιτεχνική της εξέλιξη. Στο παρακάτω απόσπασμα από την ερμηνεία της Σάττι στους Δαίμονες αρκετοί παραδέχτηκαν την πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.