Δυστυχώς νέος κύκλος αγωνίας για τον Δημήτρη Κόκοτα – Επιβεβαιώνονται οι χειρότεροι φόβοι για τον τραγουδιστή

April 23, 2024


Ξεκίνησε σταδιακά η τρίτη προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαρτίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΓΝΑ Γεννηματάς. Ο 55χρονος τραγουδιστής, γιος του μεγάλου λαϊκού ερμηνευτή, Σταμάτη Κόκοτα, υπέστη έμφραγμα με την κατάσταση της υγείας του όλο αυτό το διάστημα να είναι κρίσιμη.Όπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας η εκπομπή «Το Πρωινό», σε εξέλιξη βρίσκεται σήμερα…

... η προσπάθεια σταδιακής αφύπνισης του τραγουδιστή, ώστε να έχουν τα επόμενα 24ωρα μια καλύτερη εικόνα για την πορεία της υγείας του.Μετά από απόφαση του ιατρικού συμβουλίου, υπάρχουν ενδείξεις που επιτρέπουν τα πρώτα στάδια της αφύπνισης ώστε να δουν την εικόνα του και την...

Ξεκίνησε σταδιακά η τρίτη προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαρτίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΓΝΑ Γεννηματάς. Ο 55χρονος τραγουδιστής, γιος του μεγάλου λαϊκού ερμηνευτή, Σταμάτη Κόκοτα, υπέστη έμφραγμα με την κατάσταση της υγείας του όλο αυτό το διάστημα να είναι κρίσιμη.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας η εκπομπή «Το Πρωινό», σε εξέλιξη βρίσκεται σήμερα η προσπάθεια σταδιακής αφύπνισης του τραγουδιστή, ώστε να έχουν τα επόμενα 24ωρα μια καλύτερη εικόνα για την πορεία της υγείας του.

Μετά από απόφαση του ιατρικού συμβουλίου, υπάρχουν ενδείξεις που επιτρέπουν τα πρώτα στάδια της αφύπνισης ώστε να δουν την εικόνα του και την αντίδρασή του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.