Survivor 2024: «Ο παίκτης που αποχωρεί για προσωπικούς λόγους είναι ο Αλέξης Παππάς» – Οι συνέπειες κι όλες οι αλλαγές

April 23, 2024


Ντόμινο αποχωρήσεων από το Survivor 2024 την τελευταία εβδομάδα, με τον Γιώργο Λιανό να ρίχνει τη δεύτερη βόμβα μετά από την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή.Όπως είπε ο παρουσιαστής, ο Αλέξης Παππάς ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς για προσωπικούς οικογενειακούς λόγους. Από την κόκκινη ομάδα η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δήλωσαν πως γνώριζαν τους λόγους για τους οποίους ήθελε να επιστρ…

...μίνα Χατζηανδρέου δήλωσαν πως γνώριζαν τους λόγους για τους οποίους ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Όπως είπαν και οι δύο παίκτριες ελπίζουν να είναι όλα καλά στην οικογένειά του.Η αποχώρηση του Αλέξη Παππά αλλάζει τα δεδομένα του Survivor 2024. Η αποχώρηση αυτή συμπληρώνει τις...

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρηση του Αλέξη Παππά από το Survivor 2024.

Ντόμινο αποχωρήσεων από το Survivor 2024 την τελευταία εβδομάδα, με τον Γιώργο Λιανό να ρίχνει τη δεύτερη βόμβα μετά από την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή.

Όπως είπε ο παρουσιαστής, ο Αλέξης Παππάς ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς για προσωπικούς οικογενειακούς λόγους. Από την κόκκινη ομάδα η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δήλωσαν πως γνώριζαν τους λόγους για τους οποίους ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Όπως είπαν και οι δύο παίκτριες ελπίζουν να είναι όλα καλά στην οικογένειά του.

Η αποχώρηση του Αλέξη Παππά αλλάζει τα δεδομένα του Survivor 2024. Η αποχώρηση αυτή συμπληρώνει τις δύο αντρικές αποχωρήσεις που έδιναν δύο εβδομάδες ασυλία στις γυναίκες των δύο ομάδων. Έτσι από τον 1ο αγώνα ασυλίας οι γυναίκες ψηφίζονται κανονικά. Παράλληλα με τα ματσαρίσματα που θα γίνονται και μεικτά πλέον.

Άλλη μια μεγάλη αλλαγή που έρχεται στη 16η εβδομάδα του ριάλιτι επιβίωσης είναι το γεγονός πως δεν θα υπολογίζονται πια τα στατιστικά στις μονομαχίες αποχώρησης. Τα ζευγάρια των μονομαχιών θα προκύπτουν από κλήρωση από την Πέμπτη 25/4. Ενώ για την κατάκτηση του μεγάλου επάθλου που αφορά ταξίδι στο εξωτερικό, οι δύο ομάδες θα συλλέγουν πόντους από τις νίκες στις ασυλίες μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Αλέξης Παππάς αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor 2024:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.