Σκάφος… όνειρο, κάνει 300.000 εupώ, κατάμαυρο, πάει σφαίρα: Αuτό είναι το μαύρο βέλος των Μενεγάκη – Παντζόπουλου

April 23, 2024


Ειδικότερα, το ζευγάρι αγόρασε το σκάφος για τις καλοκαιρινές του εξορμήσεις και σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών, κοστίζει καινούργιο περίπου 300.000 ευρώ, μαζί με τις δύο μηχανές “Yamaha” τριακοσίων ίππων.Πρόκειται για ένα πολύ ασφαλές φουσκωτό, το οποίο μπορεί να διανύσει μεγάλες αποστάσεις και έτσι μπορούν να ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα δια θαλάσσης.Το ζευγάρι συνηθίζει τις εξορμήσεις με το εν λ…

...μεγάλες αποστάσεις και έτσι μπορούν να ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα δια θαλάσσης.Συνεχείς εξορμήσεις κάνουν Ελένη Μενεγάκη και Ματέο ΠαντζόπουλοςΤο ζευγάρι συνηθίζει τις εξορμήσεις με το εν λόγω σκάφος, σε διάφορα νησιά, μαζί με τα τέσσερα παιδιά, όποτε οι επαγγελματικές...

Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος διαθέτουν ένα απίστευτο φουσκωτό σκάφος, το οποίο καινούργιο κοστίζει περίπου 300.000 ευρώ.

Ειδικότερα, το ζευγάρι αγόρασε το σκάφος για τις καλοκαιρινές του εξορμήσεις και σύμφωνα με εκτιμήσεις ειδικών, κοστίζει καινούργιο περίπου 300.000 ευρώ, μαζί με τις δύο μηχανές “Yamaha” τριακοσίων ίππων.

Πρόκειται για ένα πολύ ασφαλές φουσκωτό, το οποίο μπορεί να διανύσει μεγάλες αποστάσεις και έτσι μπορούν να ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα δια θαλάσσης.

Συνεχείς εξορμήσεις κάνουν Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος

Το ζευγάρι συνηθίζει τις εξορμήσεις με το εν λόγω σκάφος, σε διάφορα νησιά, μαζί με τα τέσσερα παιδιά, όποτε οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, τους το επιτρέπουν.

Το 2015, δημοσίευμα του περιοδικού Spirto έκανε λόγο ότι το ζευγάρι έπεσε θύμα κλοπής στο σκάφος του.

Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο απόσπασμα: “Το περιστατικό συνέβη στο λιμάνι της Καλύμνου, κυριολεκτικά μέρα μεσημέρι. Άγνωστοι μπήκαν στο σκάφος του Παντζόπουλου και της Μενεγάκη χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και κατάφεραν να αποσπάσουν αρκετά μεγάλη λεία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρήκαν μέσα στο σκάφος την τσάντα της παρουσιάστριας, που είχε μέσα αρκετά μετρητά, ενώ αφαίρεσαν και τις πιστωτικές της κάρτες.

Μάλιστα, άνθρωπος που γνώριζε ότι πρόκειται για το σκάφος του ζευγαριού έτρεξε αμέσως να το ειδοποιήσει, καθώς όταν είδε τους δύο άγνωστους να βγαίνουν από αυτό, του κινήθηκαν υποψίες. Μενεγάκη και Παντζόπουλος γύρισαν εσπευσμένα στο σκάφος τους, αλλά ήταν ήδη αργά. Από την τσάντα της παρουσιάστριας έλειπαν όλα της τα χρήματα και οι πιστωτικές της κάρτες.

Ωστόσο, το ζευγάρι αντιμετώπισε με ψυχραιμία το περιστατικό. Περιορίστηκαν απλά στο να καλέσει άμεσα η Μενεγάκη τις τράπεζες, προκειμένου να ακυρώσει τις πιστωτικές της κάρτες και να αποφύγει ενδεχόμενη μεγαλύτερη ζημιά. Ματέο και Ελένη αποφάσισαν να μην καταγγείλουν το περιστατικό στις Αρχές, αλλά να συνεχίσουν την κρουαζιέρα τους στο Νότιο Αιγαίο”.

Το πολυτελές σκάφος των Ελένης Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλου

ΜενεγάκηΜενεγάκηΜενεγάκηΜενεγάκηΜενεγάκηΜενεγάκη

Ματέο Παντζόπουλος: Η αμύθητη κληρονομιά, τα 6 χρόνια σχέσης με τη Μερκούρη και ο γάμος με την Ελένη Μενεγάκη

Ο Ματέο Παντζόπουλος γεννήθηκε το 1969 στο Λονδίνο ενώ η καταγωγή του είναι από τα Λιβάδεια της Άνδρου. Μεγάλωσε στην Αθήνα πηγαίνοντας σχολείο στου Μωραΐτη.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παιδί χαμηλών τόνων, περνούσε τις διακοπές του στην Πάρο, τη Μύκονο και φυσικά την Άνδρο.

Η σχέση με τη Δωροθέα Μερκούρη

Τελειώνοντας τις σπουδές του, ο Μάκης Παντζόπουλος μετακομίζει στη Νέα Υόρκη για μεταπτυχιακό. Εκεί γνώρισε και τη Δωροθέα Μερκούρη με την οποία φέρεται να είχε ερωτiκή σχέση. Η ίδια είχε δηλώσει σχετικά: “Δε θα ήθελα να μιλάω με έναν πρώην μου, από σεβασμό στη σχέση που μπορεί να είναι εκείνη τη στιγμή. αυτή είναι μία σκέψη που κάνω τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι πιο υγιές. Το κατάλαβα μεγαλώνοντας, ότι δεν είναι ωραίο για τον άνθρωπο με τον οποίο έχεις σχέση.

Μπορεί να μην σου πει τίποτα, αλλά δεν είναι ωραίο. Ο πρώην είναι ο πρώην. Πλέον κάνει μια άλλη ζωή. Και επειδή έχεις υπάρξει σε μία σχέση, με συναισθήματα, τσακωμούς, χαρές, κλάματα, το μόνο που μένει, είναι να βάζεις τέλος σε αυτό το κεφάλαιο”.

Η Misco και το κτήμα στην Άνδρο

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ο εγγονός της Ελευθερίας Μαντζίκα η οποία ίδρυσε την εταιρεία ζυμαρικών Misco, αγοράζει ένα κτήμα στην αγαπημένη του Άνδρο και κτίζει μια πρότυπη «πράσινη» ξενοδοχειακή μονάδα, το Όναρ. Η επιχείρηση αναγκάζει τον Ματέο να ζει μεταξύ Αθήνας και Άνδρου. Παράλληλα, ασχολείται και με την εταιρεία ζυμαρικών, από την οποία εκτιμάται ότι έχει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό.

Λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν πως πίσω από τον χαμογελαστό Μάκη κρύβεται μια κληρονομιά αρκετών εκατομμυρίων ευρώ που θα έχει στη διάθεση του να διαχειριστεί ο ίδιος, όταν φύγει από τη ζωή η μητέρα του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Σπίρτο, η Λιλίκα Παντζοπούλου αποκάλυψε πρόσφατα στον γιο της πως υπάρχει γι’ αυτόν ένα ποσό που αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ. Ο ίδιος θα μπορεί να εκμεταλλευτεί το εν λόγω ποσό μετά τον θάνατό της. Μάλιστα, ένα εξίσου σημαντικό καταπίστευμα έχει κλειστεί σε τραπεζικό λογαριασμό και για τον άλλο της γιο, Λευτέρη Παντζόπουλο.

Μενεγάκη

Η γνωριμία με την Ελένη Μενεγάκη και ο γάμος

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015 και, όποτε τους βλέπουμε μαζί, μπορούμε να διακρίνουμε την αγάπη και τον έρωτα που υπάρχουν μεταξύ τους.Η Ελένη Μενεγάκη και εκείνος απέκτησαν και τη μικρή Μαρίνα ολοκληρώνοντας έτσι τον έρωτά τους.

Μενεγάκη

Συγκεκριμένα στον λογαριασμό της παρουσιάστριας στο Instagram υπάρχουν πολλές φωτογραφίες με τον καλό της σε διάφορες περιστάσεις και φάσεις της ζωής τους. Από διακοπές, ενώ στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, κ.α.

Μενεγάκη


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.