Survivor 2024 spoiler 23/04: Μάγκες μπλέξαμε – Μια ανάσα από την αποβολή κορυφαίος παίκτης του Survivor!

April 23, 2024


Survivor 2024 spoiler 23/04: Αυτά καλό είναι να μην συμβαίνουν και να μην φτάνουμε σε καταστάσεις να κινδυνεύουν με αποβολή παίκτες για μια παρόρμηση της στιγμής.Τι ακριβώς συνέβη; Όπως θα δούμε στο σημερινό (23/04) επεισόδιο θα γίνει ένας πολύ έντονος καυγάς ανάμεσα στην Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Γιάννη Περπατάρη, παρότι τα δύο παιδιά στο παρελθόν είχαν έρθει πολύ κοντά, τόσο που αρκετοί τους χ…

...αρακτήριζαν και ζευγάρι.Λίγες ώρες αφού η Σταυρούλα Χρυσαειδή πήρε την οριστική απόφαση να παραμείνει στο Survivor (δείτε εδώ), ένα νέο σίριαλ δημιουργείται με πρωταγωνίστρια την ίδια στον Άγιο Δομίνικο. Όπως βλέπουμε από το trailer του επεισοδίου της Τρίτης, η Σταυρούλα κατά την...

Survivor 2024 spoiler 23/04: Αυτά καλό είναι να μην συμβαίνουν και να μην φτάνουμε σε καταστάσεις να κινδυνεύουν με αποβολή παίκτες για μια παρόρμηση της στιγμής.

Τι ακριβώς συνέβη; Όπως θα δούμε στο σημερινό (23/04) επεισόδιο θα γίνει ένας πολύ έντονος καυγάς ανάμεσα στην Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Γιάννη Περπατάρη, παρότι τα δύο παιδιά στο παρελθόν είχαν έρθει πολύ κοντά, τόσο που αρκετοί τους χαρακτήριζαν και ζευγάρι.

Λίγες ώρες αφού η Σταυρούλα Χρυσαειδή πήρε την οριστική απόφαση να παραμείνει στο Survivor (δείτε εδώ), ένα νέο σίριαλ δημιουργείται με πρωταγωνίστρια την ίδια στον Άγιο Δομίνικο. Όπως βλέπουμε από το trailer του επεισοδίου της Τρίτης, η Σταυρούλα κατά την διάρκεια αγωνίσματος θα σπρώξει έντονα τον Γιάννη Περπατάρη, την ώρα που εκείνος δίνει οδηγίες σε συμπαίκτη του που αγωνίζεται. Το σπρώξιμο αυτό δεν θα αρέσει καθόλου στον Γιάννη, ο οποίος θα γίνει έξαλλος και θα απειλεί να χαστουκίσει την Σταυρούλα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.