Survivor 4: Αποκάλυψη «βόμβα» για Μαριαλένα – «Είναι ξανά μαζί με τον Σάκη»

April 23, 2021


Μια μεγάλη αποκάλυψη ήρθε από φίλη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η οποία εξέφρασε βεβαιότητα πως υπάρχει ερωτiκή επανασύνδεση στο Survivor με τον Σάκη Κατσούλη, αν και τόνισε πως ο Γιώργος Λιβάνης δεν έχ…

...ει την ίδια άποψη.H Δήμητρα Τσιριμιάγκου, αποκάλυψε πολλά πράγματα για την μεταξύ τους σχέση, αλλά και τα όσα βλέπουμε μέσα στο Survivor 4, τη στιγμή που έγινε γνωστό το τελευταίο δώρο που της είχε κάνει ο Γιώργος Λιβάνης, με τη Μαριαλένα μάλιστα να το έχει πάρει μαζί της στον Άγιο...

Μια μεγάλη αποκάλυψη ήρθε από φίλη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η οποία εξέφρασε βεβαιότητα πως υπάρχει ερωτiκή επανασύνδεση στο Survivor με τον Σάκη Κατσούλη, αν και τόνισε πως ο Γιώργος Λιβάνης δεν έχει την ίδια άποψη.

H Δήμητρα Τσιριμιάγκου, αποκάλυψε πολλά πράγματα για την μεταξύ τους σχέση, αλλά και τα όσα βλέπουμε μέσα στο Survivor 4, τη στιγμή που έγινε γνωστό το τελευταίο δώρο που της είχε κάνει ο Γιώργος Λιβάνης, με τη Μαριαλένα μάλιστα να το έχει πάρει μαζί της στον Άγιο Δομίνικο, δεχόμενη φυσικά και τα δώρα του Σάκη.

Survivor 4: Το σχόλιο της φίλης της Μαριαλένας για την επανασύνδεση με τον Σάκη

«Ο Σάκης και η Μαριαλένα είχαν μια σχέση σοβαρή για σχεδόν 2 χρόνια. Ξέρω ότι πριν από ένα χρόνο έψαχναν να βρουν σπίτι μαζί να συγκατοικήσουν. Το βρήκαν και συζούσαν. Χώρισαν το καλοκαίρι», είπε αρχικά.

Survivor επανασύνδεση Μαριαλένας και Σάκη

«Ο Γιώργος Λιβάνης αποφεύγει να μιλήσει. Βέβαια κάνει και χιούμορ γιατί πολλά ακούγονται. Νομίζω ότι δεν πιστεύει ότι ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι πάλι μαζί. Εμείς βέβαια, αυτό που βλέπουμε είναι φανερό ότι τα παιδιά μάλλον πρέπει να τα έχουν ξαναβρεί», σχολίασε και συνέχισε:

«Ο Γιώργος Λιβάνης αποφεύγει να μιλήσει. Βέβαια κάνει και χιούμορ γιατί πολλά ακούγονται. Νομίζω ότι δεν πιστεύει ότι ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι πάλι μαζί. Εμείς βέβαια, αυτό που βλέπουμε είναι φανερό ότι τα παιδιά μάλλον πρέπει να τα έχουν ξαναβρεί», σχολίασε και συνέχισε:

«Ο Σάκης Κατσούλης έχει σίγουρα αισθήματα για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, το καταλαβαίνεις από τον τρόπο που την κοιτάει, από το ενδιαφέρον που της δείχνει. Εγώ πιστεύω ότι τα έχουν ξαναβρεί στο Survivor και αυτή τη φορά θα έχει αίσιο τέλος. Την έχει ερωτευτεί φουλ! Την πάτησε και δεν ξεκολλάει».

«Του στοίχισε ο χωρισμός με τη Μαριαλένα. Ήταν στεναχωρημένος. Πριν από τη Μαριαλένα δεν είχε σοβαρή σχέση με κάποια», κατέληξε η Δήμητρα Τσιριμιάγκου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.