Survivor αποκλειστικό: Δύσκολες ώρες και για την Κατερίνα Δαλάκα – Τι έγινε

April 22, 2024


Είναι μια από τις πιο σκληραγωγημένες παίκτριες του Survivor αφού όντας χρόνια στον χώρο του αθλητισμού έχει βιώσει δύσκολες καταστάσεις κι έχει μάθει είτε στα καλά είτε στα κακά να διαχειρίζεται τον εαυτό της και τα συναισθήματά της. Η Κατερίνα Δαλάκα, όμως, είναι κι άνθρωπος, γυναίκα και κρύβει πολλά πράγματα που την στεναχωρούν πίσω από την σιωπή και το χαμόγελό της.Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε…

...ΔαλάκαΣτο χθεσινό επεισόδιο είδαμε μια Κατερίνα να δηλώνει με μεγάλη ψυχραιμία πως ναι, έχει στεναχωρηθεί που ο καλύτερός της φίλος, ο Αλέξης Παππάς, αποχώρησε ξαφνικά από το παιχνίδι (δείτε εδώ πόσα λεφτά κέρδισε φέτος), δείχνοντας μάλιστα κατανόηση αφού ξέρει πολύ καλά και...

Είναι μια από τις πιο σκληραγωγημένες παίκτριες του Survivor αφού όντας χρόνια στον χώρο του αθλητισμού έχει βιώσει δύσκολες καταστάσεις κι έχει μάθει είτε στα καλά είτε στα κακά να διαχειρίζεται τον εαυτό της και τα συναισθήματά της. Η Κατερίνα Δαλάκα, όμως, είναι κι άνθρωπος, γυναίκα και κρύβει πολλά πράγματα που την στεναχωρούν πίσω από την σιωπή και το χαμόγελό της.

Τι συμβαίνει με την Κατερίνα Δαλάκα

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε μια Κατερίνα να δηλώνει με μεγάλη ψυχραιμία πως ναι, έχει στεναχωρηθεί που ο καλύτερός της φίλος, ο Αλέξης Παππάς, αποχώρησε ξαφνικά από το παιχνίδι (δείτε εδώ πόσα λεφτά κέρδισε φέτος), δείχνοντας μάλιστα κατανόηση αφού ξέρει πολύ καλά και τον λόγο της αποχώρησής του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.