Survivor 5: Έκτακτη εξέλιξη – Αποχωρεί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ;

April 22, 2022


Το Survivor 5 δεν είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι ανατροπών, μαχητών και… νικητών της επιβίωσης, βιώνοντας από πρώτο χέρι τις δυσκολίες του να είσαι παρατημένος σε ένα νησί και να πρέπ…

...ει να μείνεις όρθιος, ακόμη κι αν μια παραγωγή βρίσκεται στο πλευρό σου χωρίς να σε αφήνει να πάθεις κάτι σοβαρό.Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι για όλους και, μάλλον, ούτε και για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Ο γνωστός make up artist μπήκε στον Άγιο Δομίνικο περισσότερο για το «σόου» παρά...

Το Survivor 5 δεν είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι ανατροπών, μαχητών και… νικητών της επιβίωσης, βιώνοντας από πρώτο χέρι τις δυσκολίες του να είσαι παρατημένος σε ένα νησί και να πρέπει να μείνεις όρθιος, ακόμη κι αν μια παραγωγή βρίσκεται στο πλευρό σου χωρίς να σε αφήνει να πάθεις κάτι σοβαρό.

Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι για όλους και, μάλλον, ούτε και για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Ο γνωστός make up artist μπήκε στον Άγιο Δομίνικο περισσότερο για το «σόου» παρά για οτιδήποτε άλλο, με τον Ατζούν να πετυχαίνει… διάνα με την επιλογή του, όπως έχει φανεί στα τελευταία ουκ ολίγα επεισόδια (δείτε εδώ την νέα καταγγελία που έκανε για τον Άρη Σοϊλέδη).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.