Τέμπη: «Μάνες θα ξαναπεράσουν τον εφιάλτη για δεύτερη φορά» – Ξεσπάει ο Νίκος Πλακιάς

April 20, 2024


Εντοπίστηκαν υπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών – Ξεσπάει ο Νίκος Πλακιάς που έχασε τις δύο κόρες του και την ανηψιά τουΥπολείμματα οστών εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών στο ιδιωτικό οικόπεδο έξω από τη Λάρισα όπου μεταφέρθηκαν 500 κυβικά χώματος από τον τόπο της τραγωδίας των Τεμπών, τα οποία έχουν ήδη μεταφερθεί και εξετάζονται σε εγκλη…

...� εγκληματολογικά εργαστήρια στην Αθήνα ώστε να εξακριβωθεί εάν ανήκουν σε ζώα, ή σε άνθρωπο.Ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανηψιά του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα ξέσπασε μαθαίνοντας ότι βρέθηκαν υπολείμματα στον χώρο που γίνονται οι δειγματοληψίες.«Δυστυχώς...

Εντοπίστηκαν υπολείμματα οστών στο οικόπεδο των ερευνών για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών – Ξεσπάει ο Νίκος Πλακιάς που έχασε τις δύο κόρες του και την ανηψιά του

Υπολείμματα οστών εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών στο ιδιωτικό οικόπεδο έξω από τη Λάρισα όπου μεταφέρθηκαν 500 κυβικά χώματος από τον τόπο της τραγωδίας των Τεμπών, τα οποία έχουν ήδη μεταφερθεί και εξετάζονται σε εγκληματολογικά εργαστήρια στην Αθήνα ώστε να εξακριβωθεί εάν ανήκουν σε ζώα, ή σε άνθρωπο.

Ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανηψιά του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα ξέσπασε μαθαίνοντας ότι βρέθηκαν υπολείμματα στον χώρο που γίνονται οι δειγματοληψίες.

«Δυστυχώς επιβεβαιώνεται ο χειρότερος φόβος μας . Εντοπίστηκε δείγμα ανθρώπινου υλικού στο οικόπεδο που γίνονται οι δειγματοληψίες Το οποίο έχει σταλεί για ταυτοποίηση DNA Οικογένειες θα περιμένουν πάλι πανω από τα τηλέφωνα τους για να ακουσουν αν είναι από τον συγγενή τους. Μάνες θα ξαναπεράσουν τον εφιάλτη για δεύτερη φορά . Τάφοι θα ανοίξουν για να τα εναποθέσουν μέσα . Τελετές πάλι Ο γολγοθάς ατελείωτος ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΑΛΙ.

Απορώ πως κοιμούνται και συνεχίζουν σαν να μην τρέχει τίποτα όλοι οι υπαίτιοι αυτού του εγκλήματος! Αυτά τα ΣΙΧΑΜΑΤΑ που τα βρίζω εδώ και 14 μήνες ξανά και ξανά . Περιμένω και εσας εδώ μέσα που πετάτε την βλακεία σας να απαντήσετε και τώρα στους ΓΟΝΕΙΣ ότι είναι αριστεροί ,ακροδεξιοί ,δεξιοί , αναρχικοί ,ακροαριστεροί και ότι σας βολεύει ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ Μετα από αυτό θα μου επιτρέψετε να σσς αφήσω για λιγο γιατί η κατάσταση και στις δικες μας οικογένειες δεν είναι και η καλύτερη . Τα ξαναλέμε σε λίγες μέρες»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.