Φρίκη στην Κάλυμνο: Ψαράς κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 14χρονη – Την αποκαλούσε «γυναικάκι μου»

April 20, 2024


Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου θα καθίσει την 13η Μαΐου 2024 ένας ψαράς από την Κάλυμνο, που κρίθηκε ερήμην πρωτοδίκως ένοχος για σ@ξουαλική αποπλάνηση ανηλίκου και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 8 ετών.Ο κατηγορούμενος φέρεται την 19η Ιανουαρίου 2012 να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις με πρόσωπο νεότερο των 14 ετών και συγκεκριμένα στην οικία της γιαγιάς του, στην ενορία Υπαπαντ…

...ής Καλύμνου.Δείτε επίσης: Σοκ στο Περιστέρι: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας συνέλαβε 74χρονο - Κακοποιούσε σ@ξουαλικά 16χρονο αγόρι με νοητική υστέρησηΗ ανήλικη ήταν μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου, επίσης κάτοικος Καλύμνου. Την επιμέλεια της ανήλικης είχε η μητέρα της, η οποία γνωριζόταν...

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου θα καθίσει την 13η Μαΐου 2024 ένας ψαράς από την Κάλυμνο, που κρίθηκε ερήμην πρωτοδίκως ένοχος για σ@ξουαλική αποπλάνηση ανηλίκου και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 8 ετών.

Ο κατηγορούμενος φέρεται την 19η Ιανουαρίου 2012 να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις με πρόσωπο νεότερο των 14 ετών και συγκεκριμένα στην οικία της γιαγιάς του, στην ενορία Υπαπαντής Καλύμνου.

Δείτε επίσης: Σοκ στο Περιστέρι: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας συνέλαβε 74χρονο – Κακοποιούσε σ@ξουαλικά 16χρονο αγόρι με νοητική υστέρηση

Η ανήλικη ήταν μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου, επίσης κάτοικος Καλύμνου. Την επιμέλεια της ανήλικης είχε η μητέρα της, η οποία γνωριζόταν με τον κατηγορούμενο με τον οποίο διατηρούσαν φιλική σχέση καθότι ο δεύτερος την επισκεπτόταν αρκετές φορές στο σπίτι της, αναφέρει η dimokratiki.

Η ανήλικη γνωρίστηκε προσωπικά με τον κατηγορούμενο μέσω ξαδέρφου της και έτσι ξεκίνησε μια διαδικασία προσέγγισής της, μέσω ανταλλαγής τηλεφωνικών μηνυμάτων. Ο κατηγορούμενος φέρεται να την αποπλάνησε λέγοντας πως δήθεν την αγαπούσε ενώ αποκαλούσε το παιδί «γυναικάκι μου».

Η ανήλικη στην κατάθεσή της δήλωσε ότι γοητεύτηκε από το πρόσωπο του κατηγορουμένου και για αυτό «συναίνεσε» στον βιασμό, ο οποίος συνέβη στις 19 Ιανουαρίου 2012 στην οικία της γιαγιάς του κατηγορουμένου.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του, ενώπιον του Ανακριτή της Κω, αρνήθηκε την κατηγορία και ισχυρίστηκε ότι αυτή ενορχηστρώθηκε από τη μητέρα της ανήλικης η οποία διεκδικούσε ερωτiκά τον ίδιο.

Η ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης λίγες μέρες μετά το συμβάν, πιστοποιεί τη διακόρευση του παρθενικού υμένα του κοριτσιού»

Σοκ στις Φυλακές Κορυδαλλού: Πέθανε ξαφνικά 36χρονος – Κρατούνταν για τον βι@σμό της θετής του κόρης στην Αιγίνα (video)

Σε κατάσταση εγρήγορσης βρίσκονται οι Φυλακές Κορυδαλλού μετά τον αιφνίδιο θάνατο του 36χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί για την σ@ξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση της θετής του κόρης, στην Αίγινα.

Η υπόθεση βι@σμού έγινε γνωστή στις 6/3. Μία 25χρονη γυναίκα, κατήγγειλε πως ο 36χρονος σύντροφος της 50χρονης μητέρας της ξεκίνησε να πράττει ασελγείς πράξεις από το 2013 έως και την ενηλικίωσή της.

Η 25χρονη είχε καταθέσει ότι μέχρι τα 18 της την θώπευε, ενώ όταν ενηλικιώθηκε, ο άνδρας προέβη και στον βι@σμό της. Ο 36χρονος φέρεται να κατέγραφε σε βίντεο τις αρρωστημένες πράξεις και απειλούσε μάλιστα την κοπέλα ότι θα διαδώσει το μυστικό στο ευρύτερο περιβάλλον τους.

Επίσης, στην καταγγελία της, η κοπέλα ανέφερε ότι ορισμένες φορές δεχόταν ως αντάλλαγμα χρηματικά ποσά ή δώρα. Η τελευταία συνεύρεση όπως σημειώνεται, έλαβε χώρα την 00:00-00:30 ώρα, της 05/03/2024.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν, o 36χρονος αθλούνταν στον προαύλιο χώρο των Φυλακών Κορυδαλλού, όταν ξαφνικά λιποθύμησε. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, ωστόσο ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο ξαφνικός θάνατος οφείλεται είτε σε παθολογικά αίτια είτε σε υπερβολική χρήση ναρκωτικών. Φως στα αίτια και τις συνθήκες θανάτου θα ρίξει η ιατροδικαστική έκθεση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.