Survivor 2024 spoiler 20/04: Γυρίζει ο άνεμος! Αυτή η ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

April 20, 2024


Survivor 2024 spoiler 20/04: Νέα εβδομάδα και νέα δεδομένα στο Survivor, με Κόκκινους και Μπλε να προσπαθούν πια να διαχειριστούν τις αποχωρήσεις Τζέιμς Καφετζή, Αλέξη Παππά και Σάββα Γκέντσογλου.Η εξαφάνιση των δύο τελευταίων μέσα στο επεισόδιο της Πέμπτης (18/4) έχει προκαλέσει εύλογες απορίες και ο τρόπος διαχείρισης από την παραγωγή αποτελεί το μοναδικό ερώτημα. Πάντως γνωρίζουμε ήδη πότε θα «…

...κόψουν» στον αέρα τον Παππά.Μαχητές και Διάσημοι στον απόηχο των αποχωρήσεων θα πρέπει να μαζέψουν τα «κομμάτια» τους και να ανασυνταχθούν, συνεχίζοντας τις μάχες επιβίωσης.Survivor 2024 spoiler 20/04: Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλίαΠρώτη ασυλία για τη νέα εβδομάδα και σας έχουμε την...

Survivor 2024 spoiler 20/04: Νέα εβδομάδα και νέα δεδομένα στο Survivor, με Κόκκινους και Μπλε να προσπαθούν πια να διαχειριστούν τις αποχωρήσεις Τζέιμς Καφετζή, Αλέξη Παππά και Σάββα Γκέντσογλου.

Η εξαφάνιση των δύο τελευταίων μέσα στο επεισόδιο της Πέμπτης (18/4) έχει προκαλέσει εύλογες απορίες και ο τρόπος διαχείρισης από την παραγωγή αποτελεί το μοναδικό ερώτημα. Πάντως γνωρίζουμε ήδη πότε θα «κόψουν» στον αέρα τον Παππά.

Μαχητές και Διάσημοι στον απόηχο των αποχωρήσεων θα πρέπει να μαζέψουν τα «κομμάτια» τους και να ανασυνταχθούν, συνεχίζοντας τις μάχες επιβίωσης.

Survivor 2024 spoiler 20/04: Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία

Πρώτη ασυλία για τη νέα εβδομάδα και σας έχουμε την πρώτη εκτίμηση για το τι μέλλει γενέσθαι στον Άγιο Δομίνικο. Όλα θέλουν πλέον τους Κόκκινους να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα επικράτησης, αφού η απουσία του Τζέιμς σαφώς και θα επηρεάσει σε μεγαλύτερο βαθμό τους Μπλε από όσο αυτή του Αλέξη Παππά τους Διάσημους.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, παραμείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr για να μάθετε πρώτοι που θα καταλήξει η ασυλία και ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Δείτε το πρώτο trailer της νέας εβδομάδας:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.