Χείμαρρος η Μπέττυ Μαγγίρα κατά του Δημήτρη Παπανώτα: «Είναι μισογύνικες αυτές οι απόψεις και λυπάμαι που το λέω για τον κύριο αυτό! Είναι ντροπή να τα λέμε αυτά δημόσια»

April 20, 2024


Η Μπέττυ Μαγγίρα, το πρωί του Σαββάτου 20 Απριλίου, θέλησε να σχολιάσει μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του ΑΝΤ1, I Love Σου Κου, τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα που οδήγησαν στη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (δείτε εδώ το αμοντάριστο βίντεο).Η παρουσιάστρια ξέσπασε ουσιαστικά, καθώς πέρα από τις δηλώσεις για τις κακοποιημένες γυναίκες, την ενόχλησαν και όλα όσα είπε σχετικά …

...με τους ανθρώπου που ξεκινούν την καριέρα τους στην ηλικία των 50, κάτι που είχε πει και για εκείνη ο δημοσιογράφος.Το ξέσπασμα της Μπέττυς Μαγγίρα κατά του Δημήτρη Παπανώτα«Ίσως το μονταρισμένο να ήταν και λίγο καλύτερο, θα πω εγώ, δυστυχώς. Το δυστύχημα είναι ότι το 2024 και...

Η Μπέττυ Μαγγίρα, το πρωί του Σαββάτου 20 Απριλίου, θέλησε να σχολιάσει μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του ΑΝΤ1, I Love Σου Κου, τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα που οδήγησαν στη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (δείτε εδώ το αμοντάριστο βίντεο).

Η παρουσιάστρια ξέσπασε ουσιαστικά, καθώς πέρα από τις δηλώσεις για τις κακοποιημένες γυναίκες, την ενόχλησαν και όλα όσα είπε σχετικά με τους ανθρώπου που ξεκινούν την καριέρα τους στην ηλικία των 50, κάτι που είχε πει και για εκείνη ο δημοσιογράφος.

Το ξέσπασμα της Μπέττυς Μαγγίρα κατά του Δημήτρη Παπανώτα

«Ίσως το μονταρισμένο να ήταν και λίγο καλύτερο, θα πω εγώ, δυστυχώς. Το δυστύχημα είναι ότι το 2024 και μετά από τα τελευταία πέντε χρόνια με τόσες γυναικοκτονίες, με τόσα που έχουμε δει και έχουμε ακούσει, η άποψη αυτή ότι δεν ζούμε στο Ιράν και ότι στην Ευρώπη και στην Ελλάδα όλα είναι τέλεια για τις γυναίκες και το αν η γυναίκα επιλέξει έναν σατράπη είναι πρόβλημά της, δεν θα έπρεπε να ακούγονται. Είναι κρίμα να ακούγονται τέτοιες ατάκες.

Δεν είναι πρόβλημα της γυναίκας, είναι πρόβλημα της κοινωνίας, είναι πρόβλημα δικό μας και της Πολιτείας, μέχρι τώρα, γιατί δείχνουν να αλλάζουν τα πράγματα. Να παρέχει ένα καταφύγιο που για κάποιον λόγο δεν μπορούν να βγουν από αυτή τη σχέση, γιατί μπορεί είναι οικονομικά εξαρτώμενες και δεν έχουν που να πάνε, δεν ξέρουν που να ζητήσουν βοήθεια, γιατί απειλούνται και φοβούνται την ίδια τους τη σκιά όταν αυτός ο σατράπης λέει “θα σε σκοτώσω έτσι και με καταγγείλεις”. Υπάρχει ένας φόβος και δεν φεύγουν αυτές οι γυναίκες», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Και λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Είναι δυνατό να συζητάμε αν στα 50 είναι ντροπή να κάνεις κάτι; Ό,τι θέλει θα κάνει ο καθένας, όποτε το θέλει. Δεν θα βγω να απολογηθώ πότε θα ξεκίνησα την καριέρα μου, γιατί όσα χρόνια είναι ο Παπανώτας στην τηλεόραση είμαι και εγώ. Το αν έχω κάνει επιτυχημένη καριέρα είναι άλλο. Δεν θα το κρίνουμε. Ο κόσμος θα το κρίνει. Το αποτέλεσμα μετράει. Τι πάει να πει μια 50αρα θυμήθηκε να κάνει καριέρα στην τηλεόραση ή στα μπουζούκια, ό,τι θέλω θα κάνω σε όποια ηλικία γουστάρω θα το κάνω. Δεν το καταλαβαίνω αυτό.

Είναι μισογύνικες αυτές οι απόψεις και λυπάμαι που το λέω για τον κύριο αυτό. Ήταν πάρα πολύ απαξιωτικός και δεν βγήκα τότε να μιλήσω όταν είπε “Τι είναι η κυρία Μαγγίρα, δεν την παρακολουθώ”. Είμαι συνάδελφος, μπορεί να μην είμαι δημοσιογράφος, αλλά δεν μπορείς να είσαι τόσο απαξιωτικός. Αυτά κρύβουν έναν μισογυνισμό. Είναι ντροπή να τα λέμε αυτά δημόσια».

Δείτε επίσης: Δημήτρης Παπανώτας: «Είναι ανήθικο!» – Ξέσπασε δημόσια μετά τη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.