Survivor 2024 spoiler 20/04: «Ξεπετάνε» τον Άλεξη Παππά! Τότε προβάλλεται η οικειοθελής του αποχώρηση

April 20, 2024


Survivor 2024: Μία σειρά από σοκαριστικά γεγονότα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες στο Survivor, καθώς μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, την οποία επιδίωξε ο ίδιος ώστε να βρεθεί άμεσα στο πλευρό του πατέρα του μετά το ναυάγιο, ακολουθεί η οικειοθελής αποχώρηση του Αλέξη Παππά και του Σάββα Γκέντσογλου.Οι λόγοι που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είναι μέχρι στιγμής άγνωστοι, όμως μόλις ε…

...νημερωθούμε από την πηγή μας για όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες στον Άγιο Δομίνικο θα σας ενημερώσουμε άμεσα. Αυτό που γνωρίζουμε με σιγουριά, ωστόσο, μέχρι στιγμής και μπορούμε να το ανακοινώσουμε είναι το πότε θα προβληθεί η οικειοθελής αποχώρηση του παίκτη της κόκκινης...

Survivor 2024: Μία σειρά από σοκαριστικά γεγονότα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες στο Survivor, καθώς μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, την οποία επιδίωξε ο ίδιος ώστε να βρεθεί άμεσα στο πλευρό του πατέρα του μετά το ναυάγιο, ακολουθεί η οικειοθελής αποχώρηση του Αλέξη Παππά και του Σάββα Γκέντσογλου.

Οι λόγοι που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση είναι μέχρι στιγμής άγνωστοι, όμως μόλις ενημερωθούμε από την πηγή μας για όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες στον Άγιο Δομίνικο θα σας ενημερώσουμε άμεσα. Αυτό που γνωρίζουμε με σιγουριά, ωστόσο, μέχρι στιγμής και μπορούμε να το ανακοινώσουμε είναι το πότε θα προβληθεί η οικειοθελής αποχώρηση του παίκτη της κόκκινης ομάδας.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 spoiler: Σε απελπιστική κατάσταση η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Γκιουλέκας – Ζήτησαν να μιλήσουν με την παραγωγή μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή

Πότε θα αποχωρήσει οικειοθελώς ο Αλέξης Παππάς από το Survivor

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, λοιπόν, ο Αλέξης Παππάς θα “σκάσει” την ανακοίνωση “βόμβα” για τους συμπαίκτες, αλλά και τους αντιπάλους του στο επεισόδιο που θα βγει στον αέρα την Κυριακή 21 Απριλίου. Λίγο μετά το πάρτι της ένωσης όλα άλλαξαν δραματικά…

Survivor 2024: Στην αγκαλιά του ναυαγού πατέρα του ο Τζέιμς – «Ενώ βούλιαζε το πλοίο του…» (photo)

Survivor 2024: Πριν από λίγες μέρες, ο πατέρας του James Καφετζή, ναυάγησε στον Ειρηνικό Ωκεανό, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να τον διασχίσει με ιστιοπλοϊκό.

«Τελικά άλλος είναι ο αληθινός Survivor, όχι ο αδελφός μου που πήγε δυο φορές στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά ο πατέρας μου που κατάφερε και επιβίωσε στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού ενώ βούλιαζε το πλοίο του» είχε αναφέρει ο αδερφός του, Μάικ Καφετζής.

Αφού ο James Καφετζής έμαθε τι συνέβη στον πατέρα του, όσο εκείνος βρισκόταν στο survivor, αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης και το βράδυ της Παρασκευής 19/4, συνάντησε τον ήρωά του και ανέφερε πως εκείνος είναι ο πραγματικός Survivor.

Survivor spoiler: Με περισσότερα χρήματα και από τον Τζέιμς Καφετζή – Συμφώνησε και μπαίνει στο Survivor o Τριαντάφυλλος

Survivor 2024 spoiler 19/04: Μπορεί ο Τζέιμς Καφετζής να έφυγε όμως ένας άλλος αγαπημένος πρώην παίκτης επιστρέφει. Για να μην βιαστείτε όμως, δεν μιλάμε για φέτος αλλά για του χρόνου.

Μπορεί από τον ΣΚΑΙ να διαρρέει ότι του χρόνου ίσως να μην έχουμε Survivor και να πάμε στο Exatlon, ένα άλλο ριάλιτι παρόμοιο με το Survivor, όμως οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξει κανονικά νέος κύκλος. Άλλωστε το Exatlon είναι ένα παρόμοιο ριάλιτι, καθαρά αθλητικό και χωρίς τον τομέα του ριάλιτι. Στην Ελλάδα δηλαδή δεν πρόκειται να πιάσει. Είδαμε και φέτος το Survivor που έγινε πιο αθλητικό πόσο έχει πέσει σε τηλεθέαση.

Πάμε λοιπόν στην δική μας πληροφορία και έχει να κάνει με τον Τριαντάφυλλο, για πολλούς ίσως και τον πιο αγαπημένο παίκτη που έχει περάσει ποτέ από το Survivor (καλά μετά τον Ντάνο, μην βαράτε). Ποιες είναι οι πληροφορίες μας που θέλουν τον Ντάφυ να επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο και με ποια χρήματα; Το Athensmagazine.gr σας έχει την αποκάλυψη!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.