«Γνώρισα την Κατερίνα όταν ήρθε να πάρει αυτόγραφο για την αδελφή της, ζήτησα το κινητό της, ήταν κεραυνοβόλος έρωτας»

April 20, 2024


Πρόσφατα, σχολιάζοντας τη σχέση της κόρης του με τη μνήμη του πατέρα του, του αείμνηστου Σταμάτη Κόκοτα, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε: «Και στο παιδί μου της λέω “κάνε ό,τι θέλεις” όσον αφορά πράγματα που έχουν να κάνουν με τον παππού και τη γιαγιά γιατί μου λέει “ο παππούς δεν θα το δει αυτό” και της λέω παιδί μου εκεί που είναι ο παππούς τα βλέπει όλα. Την αγαπούσε πολύ την κόρη μου».Ο ίδιος…

...�αιδί μου της λέω “κάνε ό,τι θέλεις” όσον αφορά πράγματα που έχουν να κάνουν με τον παππού και τη γιαγιά γιατί μου λέει “ο παππούς δεν θα το δει αυτό” και της λέω παιδί μου εκεί που είναι ο παππούς τα βλέπει όλα. Την αγαπούσε πολύ την κόρη μου».Δημήτρης Κόκοτας: Τα όσα ανέφερεΟ...

Ο Δημήτρης Κόκοτας, παρά τα πολλά χρόνια που έχει παντρευτεί την Κατερίνα και την κόρη που έχουν αποκτήσει μαζί, προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από το κέντρο της δημοσιότητας και σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις με την οικογένειά του.

Πρόσφατα, σχολιάζοντας τη σχέση της κόρης του με τη μνήμη του πατέρα του, του αείμνηστου Σταμάτη Κόκοτα, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε: «Και στο παιδί μου της λέω “κάνε ό,τι θέλεις” όσον αφορά πράγματα που έχουν να κάνουν με τον παππού και τη γιαγιά γιατί μου λέει “ο παππούς δεν θα το δει αυτό” και της λέω παιδί μου εκεί που είναι ο παππούς τα βλέπει όλα. Την αγαπούσε πολύ την κόρη μου».

Δημήτρης Κόκοτας: Τα όσα ανέφερε

Ο ίδιος μιλάει για τις γυναίκες της ζωής του και αποκαλύπτει καθημερινές στιγμές μαζί τους που για εκείνον είναι πολύτιμες.

  • Είσαι μαζί με την Κατερίνα 20 χρόνια και παντρεμένοι περίπου μία δεκαετία. Πώς γνωριστήκατε;

Είχε έρθει να πάρει αυτόγραφο για τη μικρή της αδελφή και έτσι γνωριστήκαμε. Της έδωσα το αυτόγραφο και της ζήτησα το τηλέφωνό της, γιατί μου άρεσε πολύ και ήθελα να την ξαναδώ. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας; Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, με την πρώτη ματιά, και είναι ακόμη.

  • Έχετε μια κορούλα, τη Ριάνα, που είναι 11,5 ετών. Τι κάνετε μαζί;

Περνάμε όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε με το παιδί. Το πιο σημαντικό πράγμα, πιστεύω, που κάνουμε μαζί της είναι ότι συζητάμε και παίζουμε πάντα ένα παιχνίδι, όπου κάνει τη δασκάλα και εμείς τους μαθητές. Έτσι η Ριάνα έμαθε από το νηπιαγωγείο όλα τα μαθήματα.

  • Θέλετε να κάνετε άλλο παιδί;

Εννοείται ότι θέλουμε να κάνουμε και άλλο παιδί. Ο Θεός σού τα δίνει, όμως, όταν θέλει Εκείνος.

Ακολουθούν φωτογραφίες: Δημήτρης Κόκοτας

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – «Τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν»

Δημήτρης Κόκοτας: Απογοητευμένοι οι γιατροί του – Δεν μπόρεσαν και πάλι να τον ξυπνήσουν

Ο Δημήτρης Κόκοτας βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στο ιδιωτικό νοσοκομείο που νοσηλεύεται, μετά από καρδιακή ανακοπή που υπέστη πριν τρεις εβδομάδες – Η γενική του εικόνα για σήμερα δε είναι καλή και γι’αυτό δεν έγινε σήμερα η αποσωλήνωση του.

Ο Θάνος Βάγιος μέσα από το «Πρωινό» αποκάλυψε τα νεότερα για την κατάσταση υγείας του τραγουδιστή, με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μαθαίνω ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν, στην προσπάθεια αποσωλήνωσης του».

Η γενικότερη κλινική του εικόνα τελικά δεν ήταν αυτή που θα επέτρεπε να προχωρήσει η αποσωλήνωση

«Θα μειωνόταν τα φάρμακα και θα προχωρούσαν σε σταδιακή αποσωλήνωση, αλλά τελικά δεν ισχύει… Οι γιατροί παρά το καλό εγκεφαλογράφημα, οι μελέτες και οι εξετάσεις τους έδειξαν ότι δεν είναι σε θέση να μειώσουν τις δόσεις των χορηγούμενων φαρμάκων και να πάνε σε αποσωλήνωση σήμερα. Μάλλον οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι αυτό θα γίνει πια την άλλη εβδομάδα. Η εικόνα του, η κλινική του εικόνα είναι σταθερή. Την επόμενη εβδομάδα θα πάμε στη μείωση φαρμάκων και στο τέλος της επόμενης εβδομάδας η νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.