Survivor spoiler: Πότε αποχωρούν Σάββας Γκέντσογλου και Αλέξης Παππάς

April 19, 2024


Οι δύο παίκτες θα αποτελέσουν παρελθόν από το Survivor το επόμενο χρονικό διάστημαΤο βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε από το Survivor. Άφησε την τελευταία αναμέτρηση και αποτελεί παρελθόν από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.Ο Σάββας ξεκίνησε δυναμικά, φάνηκε να είναι πολύ δυνατός παίκτης, ήταν και MVP 1-2 φορές, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.Σύμφωνα με τα πρώτα spoiler, …

...α spoiler, είναι οριστικό το ότι θα αποχωρήσουν ο Αλέξης Παππάς και ο Σάββας Γκέντσογλου.Η παραγωγή του Survivor δεν ήθελε σε ένα επεισόδιο να δει ο κόσμος να φεύγουν μαζεμένοι τρεις παίκτες. Κανείς από τους δύο δεν ήταν στους πάγκους και γενικά δεν είχαν ιδιαίτερη παρουσία απόψε....

Οι δύο παίκτες θα αποτελέσουν παρελθόν από το Survivor το επόμενο χρονικό διάστημα

Το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε από το Survivor. Άφησε την τελευταία αναμέτρηση και αποτελεί παρελθόν από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Σάββας ξεκίνησε δυναμικά, φάνηκε να είναι πολύ δυνατός παίκτης, ήταν και MVP 1-2 φορές, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Σύμφωνα με τα πρώτα spoiler, είναι οριστικό το ότι θα αποχωρήσουν ο Αλέξης Παππάς και ο Σάββας Γκέντσογλου.

Η παραγωγή του Survivor δεν ήθελε σε ένα επεισόδιο να δει ο κόσμος να φεύγουν μαζεμένοι τρεις παίκτες. Κανείς από τους δύο δεν ήταν στους πάγκους και γενικά δεν είχαν ιδιαίτερη παρουσία απόψε. Με άλλα λόγια, έτοιμοι να φύγουν είναι.

Πιθανότατα την Κυριακή θα φύγει ο πρώτος και μία ημέρα μετά και ο δεύτερος. Πιθανώς να επιστρέψουν και να αποχαιρετίσουν τους συμπαίκτες του.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.