«Η Ρούλα τον είχε “σούζα” τον Μάνο!» – Αποκαλύψεις από φίλο της Πισπιρίγκου (Video)

April 19, 2022


Τέλος δεν έχει το θρίλερ με την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο των τριών παιδιών. Κάθε μέρα και μια νένα πληροφορία βλέπει το φως της δημοσιότητας, ενώ και οι μαρτυρίες που αφορούν το ζευγάρι ολοέν…

...α και πληθαίνουν.Ακόμη μια είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, με έναν φίλο της Ρούλας να μιλά στο «Πρωινό» σχετικά με την επίμαχη συνέντευξη του Μάνου στην Αγγελική Νικολούλη.Εκεί ο Μάνος είχε πει πως δεν ήταν ερωτευμένος μαζί της, με τον φίλο της να διαψεύδει τα λεγόμενα...

Τέλος δεν έχει το θρίλερ με την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο των τριών παιδιών. Κάθε μέρα και μια νένα πληροφορία βλέπει το φως της δημοσιότητας, ενώ και οι μαρτυρίες που αφορούν το ζευγάρι ολοένα και πληθαίνουν.

Ακόμη μια είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, με έναν φίλο της Ρούλας να μιλά στο «Πρωινό» σχετικά με την επίμαχη συνέντευξη του Μάνου στην Αγγελική Νικολούλη.

Εκεί ο Μάνος είχε πει πως δεν ήταν ερωτευμένος μαζί της, με τον φίλο της να διαψεύδει τα λεγόμενα του. Συγκεκριμένα, ο ανώνυμος φίλος της αναφέρει πως ο Μάνος στις αρχές ήταν πάρα πολύ ερωτευμένος μαζί της, ενώ κι εκείνη τον είχε συνεχώς «σούζα» δίπλα της.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.