Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Μίλησε» το τηλέφωνο της Ρούλας Πισπιρίγκου – Οι επίμαχες ώρες της επικοινωνίας της με δημοσιογράφο (Video)

April 19, 2022


Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: To μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο Πέτρος Κουσουλός έκανε νέες αποκαλύψεις για το δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα που έγινε από “άγνωστη” γυναίκα στη δημοσ…

...ιογράφο Γιώτα Κηπουρού για την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα.Η συγκεκριμένη γυναίκα υποτίθεται ότι είναι η ίδια που είχε τηλεφωνήσει στη δημοσιογράφο της εκπομπής δέκα μέρες πριν, στις 15 του ίδιου μήνα. Όπως είπε ο Πέτρος Κουσουλός πίσω και από το δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα...

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: To μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο Πέτρος Κουσουλός έκανε νέες αποκαλύψεις για το δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα που έγινε από “άγνωστη” γυναίκα στη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού για την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Η συγκεκριμένη γυναίκα υποτίθεται ότι είναι η ίδια που είχε τηλεφωνήσει στη δημοσιογράφο της εκπομπής δέκα μέρες πριν, στις 15 του ίδιου μήνα. Όπως είπε ο Πέτρος Κουσουλός πίσω και από το δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα βρίσκεται ξανά η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όπως εξήγησε, στις 25 Μαρτίου η Γιώτα Κηπουρού δέχτηκε δύο κλήσεις από τη μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα. Η μία έγινε στις 11: 01 το πρωί και είχε διάρκεια 2 λεπτά και 18 δευτερόλεπτα, ενώ η δεύτερη στις 11:33 με διάρκει 6 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.