Survivor: Αυτά είναι τα δυο αδέρφια του Τζέιμς Καφετζή – Μοιάζουν απίστευτα μεταξύ τους

April 18, 2024


Η οικειοθελής αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το “Survivor”, που εμείς δεν έχουμε δει ακόμα στις τηλεοπτικές μας οθόνες συνέβη σχεδόν αμέσως μετά την τραγική είδηση για το ναυάγιο του πατέρα του Λευτέρη στον Ειρηνικό και σόκαρε τόσο πολύ τον δημοφιλή παίκτη, που δεν ήθελε να μείνει ούτε λεπτό παραπάνω στο παιχνίδι, αλλά να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του.Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο πιο αγαπητός π…

...αίκτης του reality επιβίωσης, βάζει σε προτεραιότητα, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, την οικογένειά του, τους γονείς και τα αδέρφια του. Στην ίδια λογική όμως με τον Τζέιμς κινούνται και τα αδέρφια του, Έφη και Mike -το έχουν αποδείξει άλλωστε και στο παρελθόν - που δεν διστάζουν...

Η οικειοθελής αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το “Survivor”, που εμείς δεν έχουμε δει ακόμα στις τηλεοπτικές μας οθόνες συνέβη σχεδόν αμέσως μετά την τραγική είδηση για το ναυάγιο του πατέρα του Λευτέρη στον Ειρηνικό και σόκαρε τόσο πολύ τον δημοφιλή παίκτη, που δεν ήθελε να μείνει ούτε λεπτό παραπάνω στο παιχνίδι, αλλά να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο πιο αγαπητός παίκτης του reality επιβίωσης, βάζει σε προτεραιότητα, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, την οικογένειά του, τους γονείς και τα αδέρφια του. Στην ίδια λογική όμως με τον Τζέιμς κινούνται και τα αδέρφια του, Έφη και Mike -το έχουν αποδείξει άλλωστε και στο παρελθόν – που δεν διστάζουν να τα βάλουν με όλους και με όλα, εάν τολμήσει κάποιος να πειράξει τον αδερφό τους.

Η Έφη, ο Mike και ο Τζέιμς , δουλεύουν στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνουν πάρτι σε πλοία και σε beach bar. Τα τρία αδέρφια αγαπούν τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο, αφού τους αρέσει να συλλέγουν από παντού εμπειρίες και να έχουν στην ζωή τους μοναδικές αναμνήσεις από διάφορα μέρη που επισκέπτονται. Επίσης λατρεύουν τα extreme sports, το ψάρεμα, το κολύμπι στη θάλασσα. Μάλιστα, πολλές φορές ταξιδεύουν μαζί με τον πατέρα τους Λευτέρη και έχουν κάνει άπειρα υπερατλαντικά ταξίδια αντικρύζοντας για πολλές μέρες μόνο τον ουρανό και την θάλασσα.

Mike & Έφη Καφετζή: Μοιάζουν απίστευτα με τον αδερφό τους Τζέιμς

Τα τρία αδέρφια μοιάζουν απίστευτα μεταξύ τους, μάλιστα πολλές φορές οι συντοπίτες τους έχει τύχει να μπερδεύουν τον Τζέιμς με τον Mike… “Όλη η οικογένεια Καφετζή, είναι ταξιδιώτες του κόσμου και ιδιαίτερα αγαπητοί άνθρωποι στην Ρόδο, όπου ζουν και εργάζονται” λένε όσοι έχει τύχει να τους γνωρίσουν από κοντά.

Η απόφαση του Τζέιμς να πάρει μέρος στο “Survivor” δεν έγινε τυχαία, αν και όλοι μέσα στο δικό του σπίτι, είναι λίγο πολύ… survivors και λάτρεις των περιπετειών, που έχουν περάσει κατά καιρούς μέσα στην θάλασσα. Κάνουν σέρφ, ψαροντούφεκο, κολυμπάνε στους κόλπους και στους καταρράκτες της Ρόδου. Όλη η ζωή τους είναι τα ταξίδια, η περιπέτεια και η εξερεύνηση όλου του πλανήτη. Έχουν κληρονομήσει από τον μπαμπά τους την μεγάλη αγάπη για τα ιστιοπλοικά και τα σκάφη και γενικότερα δεν εφησυχάζουν στιγμή. Μια ματιά στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram θα σας πείσει…

Ο Mike Καφετζής, την περασμένη εβδομάδα περιέγραφε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ σοκαρισμένος, την περιπέτεια που έζησε ο πατέρας του Λευτέρης και μάλιστα μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε μια δική του εμπειρία που έχει ζήσει παλαιότερα μέσα στο σκάφος, μαζί με εκείνον και με τον αδερφό του: “Το 2016 περάσαμε τον Ατλαντικό μαζί, το οποίο μας πήρε 12 μέρες – εγώ, ο πατέρας μου και ο αδερφός μου – και φτάσαμε απέναντι στα Μπαρμπάντος. Περάσαμε τρείς χειμώνες εκεί και μετά ο πατέρας μου συνέχισε στην Κολομβία, πέρασε την διώρυγα του Παναμά και έφτασε στον Παναμά” ανέφερε ο ίδιος.

Η Έφη Καφετζή ήταν η πρώτη από την οικογένεια, που με ανάρτησή της έκανε γνωστή την περασμένη Κυριακή 14/4 την περιπέτεια του πατέρα της στην θάλασσα, ευχαριστώντας όλους όσους έτρεξαν κοντά του για να τον σώσουν.

Δεμένοι σα μια γροθιά! Τόσο η Έφη, όσο και ο Mike, δεν είναι η πρώτη φορά που στηρίζουν τον αδερφό τους μέσα στο “Survivor”. Το 2021, που ο James Καφετζής είχε πάλι αποχωρήσει οικειοθελώς από το “Survivor”, με stories τους είχαν μιλήσει για την υπερηφάνια που ένοιωθαν για αυτόν. “Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανος που είμαι αδερφός σου” έγραφε ο Mike και στο ίδιο μήκος κύματος είχε συμπληρώσει και η αδερφή του Έφη στον δικό της προσωπικό λογαριασμό τα εξής: “Μόνο υπερηφάνια! Αξιοπρέπεια vs παράταση παιχνιδιού 1-0… Είσαι ο νικητής της καρδιάς μας!”

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.