Survivor spoiler 18/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την 4η ασυλία

April 18, 2024


Η εβδομάδα της ανατροπής είναι η 15η εβδομάδα που διανύουν οι παίκτες στο Survivor. Μετά το πάρτι της ένωσης σα να χτύπησε κάποιου είδους “κατάρα” τον Άγιο Δομίνικο κι άρχισαν οι μαζικές αποχωρήσεις. Trailer για το σημερινό 18/4 επεισόδιο μέχρι αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις δεν έχει κυκλοφορήσει, ενώ συνήθως το είχαν έτοιμο και το πρόβαλαν στο τέλος κάθε επεισοδίου. Λογικό να μην έ…

...χει φτιαχτεί κάτι ακόμα. Η παραγωγή βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα.Σαν βόμβα έσκασε η οικειοθελής αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή που θα προβληθεί αύριο, αφού μετά από παράκλησή του οι συμπαίκτες του στην χθεσινή ήττα της μπλε ομάδας τον ψήφισαν. Η παραγωγή ήταν προετοιμασμένη...

Η εβδομάδα της ανατροπής είναι η 15η εβδομάδα που διανύουν οι παίκτες στο Survivor. Μετά το πάρτι της ένωσης σα να χτύπησε κάποιου είδους “κατάρα” τον Άγιο Δομίνικο κι άρχισαν οι μαζικές αποχωρήσεις. Trailer για το σημερινό 18/4 επεισόδιο μέχρι αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις δεν έχει κυκλοφορήσει, ενώ συνήθως το είχαν έτοιμο και το πρόβαλαν στο τέλος κάθε επεισοδίου. Λογικό να μην έχει φτιαχτεί κάτι ακόμα. Η παραγωγή βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Σαν βόμβα έσκασε η οικειοθελής αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή που θα προβληθεί αύριο, αφού μετά από παράκλησή του οι συμπαίκτες του στην χθεσινή ήττα της μπλε ομάδας τον ψήφισαν. Η παραγωγή ήταν προετοιμασμένη γι’ αυτό από την στιγμή που έμαθαν τι συνέβη με τον πατέρα του (δείτε εδώ αναλυτικά). Αυτό που δεν περίμενε βέβαια η παραγωγή είναι πως μετά θα ακολουθήσουν κι άλλες αποχωρήσεις. Δυο για την ακρίβεια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.