Survivor 2024 spoiler 18/04: Αμόκ! Και 4η οικειοθελής αποχώρηση!

April 18, 2024


Survivor 2024 spoiler 18/04: Τσουνάμι αποχωρήσεων από το Survivor 2024 με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να τραβάει τα μαλλιά του και το ριάλιτι να τινάζεται στον αέρα!Ο Τζέιμς Καφετζής ήταν η αρχή. Σάββας Γκέντσογλου και Αλέξης Παππάς ακολούθησαν και δεν αποκλείεται να σκάσει και 4η οικειοθελής αποχώρηση, η οποία ωστόσο δεν θα προβληθεί στο σημερινό (18/04) επεισοδίο! Του μουρλού στο Survivor 2024 με τον Ατ…

...ζούν Ιλιτζαλί και την παραγωγή γενικότερα να μην ξέρει τι να κάνει.Τρεις παίκτες που φάνταζαν μεγάλα φαβορί δεν βρίσκονται πλέον μέσα στο Survivor, ενώ ενδέχεται η λίστα να μεγαλώσει με ακόμα ένα μεγάλο φαβορί. Ποια παίκτρια, γιατί μιλάμε για γυναίκα, είναι οριακά στο να αποχωρήσει...

Survivor 2024 spoiler 18/04: Τσουνάμι αποχωρήσεων από το Survivor 2024 με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να τραβάει τα μαλλιά του και το ριάλιτι να τινάζεται στον αέρα!

Ο Τζέιμς Καφετζής ήταν η αρχή. Σάββας Γκέντσογλου και Αλέξης Παππάς ακολούθησαν και δεν αποκλείεται να σκάσει και 4η οικειοθελής αποχώρηση, η οποία ωστόσο δεν θα προβληθεί στο σημερινό (18/04) επεισοδίο! Του μουρλού στο Survivor 2024 με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και την παραγωγή γενικότερα να μην ξέρει τι να κάνει.

Τρεις παίκτες που φάνταζαν μεγάλα φαβορί δεν βρίσκονται πλέον μέσα στο Survivor, ενώ ενδέχεται η λίστα να μεγαλώσει με ακόμα ένα μεγάλο φαβορί. Ποια παίκτρια, γιατί μιλάμε για γυναίκα, είναι οριακά στο να αποχωρήσει και μάλιστα τεράστιο όνομα; Σας είχαμε κάνει άλλωστε την αποκάλυψη και χτες εδώ στο Athensmagazine.gr! Όσοι μας διαβάζετε θα ξέρετε.

Survivor 2024 spoiler 18/04: Αμόκ! Και 4η οικειοθελής αποχώρηση!

Survivor 2024 spoiler 18/04: Ζήτησε να αποχωρήσει και η Σταυρούλα Χρυσαείδη

Η παίκτρια λοιπόν που ζήτησε να αποχωρήσει είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Ναι, ναι καλά διαβάσατε. Σας αποκαλύψαμε νωρίτερα ότι η παραγωγή, με αφορφμή την περίπτωση του Τζέιμς Καφετζή, ζήτησε από τους παίκτες πως όποιος θέλει να αποχωρήσει χωρίς κυρώσεις να το κάνει τώρα, αλλιώς από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν.

Survivor 2024 spoiler 18/04: Αμόκ! Και 4η οικειοθελής αποχώρηση!

Αλέξης Παππάς και Σάββας Γκέντσογλου απάντησαν θετικά στην πρόταση της παραγωγής και στα όριά της είναι και η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Η Σταυρούλα πρόκειται για μια παίκτρια που έχει πάρει μέρος άλλες δύο φορές στο Survivor οπότε δεν έχει το κίνητρο που έχουν τα υπόλοιπα παιδιά. Μάλιστα έχει καταφέρει να φτάσει και στο Γαλάτσι, δηλαδή στη τελική φάση του Survivor και πλέον δεν δείχνει ψυχολογικά έτοιμη να το ξανακάνει. Άλλωστε η ίδια πριν δύο επεισόδια είχε αποκάλυψει πως σκέφτεται να αποχωρήσει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.