Έκτακτη απόφαση του ΣΚΑΙ για το Survivor – Τέλος εποχής!

April 18, 2024


Survivor spoiler: Καθόλου ικανοποιημένοι από τις φετινές επιδόσεις του Survivor δεν έχουν μείνει οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ και έτσι σκέφτονται του χρόνου να επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο με άλλο ριάλιτι της παραγωγής του Ατζούν και μάλιστα παρόμοιο με το Survivor.Πρόσφατα, συζητήθηκε η ιδέα της ενσωμάτωσης του ριάλιτι Exatlon, του οποίου τα δικαιώματα κατέχει η Acun Medya του καταξιωμένου Τούρκου τηλ…

...εοπτικού παραγωγού και καναλάρχη Ατζούν Ιλίτζαλι, στο προγραμματικό σχεδιασμό του ΣΚΑΙ για το πρώτο τρίμηνο της νέας σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κανάλι του Φαλήρου έχει χρόνια επενδύσει στην ανάπτυξη προγραμμάτων αυτού του είδους.Η υπερπροσφορά του ιδίου προγράμματος,...

Survivor spoiler: Καθόλου ικανοποιημένοι από τις φετινές επιδόσεις του Survivor δεν έχουν μείνει οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ και έτσι σκέφτονται του χρόνου να επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο με άλλο ριάλιτι της παραγωγής του Ατζούν και μάλιστα παρόμοιο με το Survivor.

Πρόσφατα, συζητήθηκε η ιδέα της ενσωμάτωσης του ριάλιτι Exatlon, του οποίου τα δικαιώματα κατέχει η Acun Medya του καταξιωμένου Τούρκου τηλεοπτικού παραγωγού και καναλάρχη Ατζούν Ιλίτζαλι, στο προγραμματικό σχεδιασμό του ΣΚΑΙ για το πρώτο τρίμηνο της νέας σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κανάλι του Φαλήρου έχει χρόνια επενδύσει στην ανάπτυξη προγραμμάτων αυτού του είδους.

Έκτακτη απόφαση του ΣΚΑΙ για το Survivor - Τέλος εποχής!

Η υπερπροσφορά του ιδίου προγράμματος, ειδικά όταν βασίζεται σε ανακυκλωμένο περιεχόμενο, έχει εξασθενίσει την αρχική του δυναμική. Το Survivor, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, δείχνει σημάδια κόπωσης, αφού υπολείπεται σημαντικά σε τηλεθέαση έναντι των ελληνικών μυθοπλαστικών σειρών και κατά περιπτώσεις ξεπερνιέται ακόμη και από το Masterchef.

Πιθανώς, το πρόγραμμα δεν κατάφερε να προκαλέσει τον ενθουσιασμό που περίμενε ο σταθμός. Για παράδειγμα, στο επεισόδιο της τελευταίας Κυριακής, όπου με αφορμή την ένωση των «κόκκινης» και «μπλε» ομάδων, ο παραγωγός διοργάνωσε ένα πάρτι και προγραμμάτισε την «ζωντανή» εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στο σκηνικό, το εν λόγω επεισόδιο συγκέντρωσε μόλις 653.000 τηλεθεατές. Αυτός ο αριθμός είναι ελαφρώς αυξημένος σε σύγκριση με άλλα αντίστοιχα Κυριακάτικα επεισόδια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.