Survivor highlights 17/4: Ζήτησε να ψηφιστεί για να φύγει – Προβληματισμός με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

April 18, 2024


Survivor highlights 17/4: Σχετικά ήρεμο ήταν το χθεσινό 17/4 επεισόδιο του Survivor 2024. Είχαμε έναν δύσκολο και δυνατό αγώνα με πολύ βροχή, ενώ στο τέλος βγήκε ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση.«Δεν μπορώ να το σκεφτώ έτσι…» – Τα πρώτα λόγια της Ασημίνας για το ναυάγιο του πατέρα του ΤζέιμςΟ Τζέιμς Καφετζής ενημερώθηκε την Τρίτη 16/4 από την παραγωγή του Survivor για την περιπέτεια του πατέρ…

or για την περιπέτεια του πατέρα του, καθώς πριν από λίγες ημέρες είχε ένα ναυάγιο στη μέση του Ειρηνικού ωκεανού και παραλίγο να χάσει τη ζωή του.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Survivor highlights 17/4: Σχετικά ήρεμο ήταν το χθεσινό 17/4 επεισόδιο του Survivor 2024. Είχαμε έναν δύσκολο και δυνατό αγώνα με πολύ βροχή, ενώ στο τέλος βγήκε ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αναλυτικά τα 17/4 highlights του Survivor

«Δεν μπορώ να το σκεφτώ έτσι…» – Τα πρώτα λόγια της Ασημίνας για το ναυάγιο του πατέρα του Τζέιμς

Ο Τζέιμς Καφετζής ενημερώθηκε την Τρίτη 16/4 από την παραγωγή του Survivor για την περιπέτεια του πατέρα του, καθώς πριν από λίγες ημέρες είχε ένα ναυάγιο στη μέση του Ειρηνικού ωκεανού και παραλίγο να χάσει τη ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.