Survivor 2024: Σοκαρισμένη η Ασημίνα από την τραγική εξέλιξη για τον Τζέιμς – «Δεν μπορώ να το σκέφτομαι…»

April 18, 2024


Survivor 2024: Ο Τζέιμς Καφετζής ενημερώθηκε την Τρίτη 16/4 από την παραγωγή του Survivor για την περιπέτεια του πατέρα του, καθώς πριν από λίγες ημέρες είχε ένα ναυάγιο στη μέση του Ειρηνικού ωκεανού και παραλίγο να χάσει τη ζωή του.Ο παίκτης ήταν σε σοκ από τα πρώτα λεπτά που ενημερώθηκε για τα δυσάρεστα νέα και τη δύσκολη κατάσταση, στην οποία έχει βρεθεί η οικογένειά του – όσο εκείνος μαχόταν …

...ανυποψίαστος στο Survivor.Στη συνέχεια, ο Τζέιμς ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί με κάποιους συμπαίκτες του την τραγική αυτή είδηση. Με τη σειρά τους λοιπόν, μπλε και κόκκινοι σοκαρίστηκαν στο άκουσμα του ναυαγίου και έκαναν με κάθε τρόπο συμπαράσταση στον Καφετζή.Την Τετάρτη...

Survivor 2024: Ο Τζέιμς Καφετζής ενημερώθηκε την Τρίτη 16/4 από την παραγωγή του Survivor για την περιπέτεια του πατέρα του, καθώς πριν από λίγες ημέρες είχε ένα ναυάγιο στη μέση του Ειρηνικού ωκεανού και παραλίγο να χάσει τη ζωή του.

Ο παίκτης ήταν σε σοκ από τα πρώτα λεπτά που ενημερώθηκε για τα δυσάρεστα νέα και τη δύσκολη κατάσταση, στην οποία έχει βρεθεί η οικογένειά του – όσο εκείνος μαχόταν ανυποψίαστος στο Survivor.

Στη συνέχεια, ο Τζέιμς ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί με κάποιους συμπαίκτες του την τραγική αυτή είδηση. Με τη σειρά τους λοιπόν, μπλε και κόκκινοι σοκαρίστηκαν στο άκουσμα του ναυαγίου και έκαναν με κάθε τρόπο συμπαράσταση στον Καφετζή.

Την Τετάρτη 17/4 η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετέφερε τα συναισθήματά της για την περιπέτεια, που αντιμετώπισε ο πατέρας του Τζέιμς Καφετζή – σε προσωπική της συνέντευξη.

Οι δηλώσεις της Ασημίνας για το ναυάγιο του πατέρα του Τζέιμς από το Survivor

«Η μοναξιά που ένιωθε αυτός ο άνθρωπος σε μία τρίμετρη βάρκα, αφού είχε βουλιάξει το σκάφος του είναι το χειρότερο πράγμα. Δεν μπορώ να σκεφτώ το τι θα διηγείται από εδώ και πέρα, όλα τα παιδιά λένε ότι θα έχει μια ιστορία να διηγείται και όλα αυτά, αλλά δεν μπορώ να το σκεφτώ έτσι. Το βλέπω πολύ πιο τραγικά», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.