Γιώργος Πρίντεζης: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του, Στέλλα Κωστοπούλου

April 17, 2024


Μια πολύ ευχάριστη είδηση γνωστοποιήθηκε την Τετάρτη 17/4 από τον προσωπικό λογαριασμό του Γιώργου Πρίντεζη στο instagram, ο οποίος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του στη ζωή.Ο γνωστός πρώην μπασκετμπολίστας και η σύζυγός του, Στέλλα Κωστοπούλου είχαν διαφυλάξει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της από τα μέσα και τους δημοσιογράφους. Η είδηση μάλιστα διέρρευσε πρ…

...ιν από περίπου δέκα ημέρες από το Πρωινό.Η σύζυγός του Γιώργου Πρίντεζη λοιπόν, γέννησε και έφερε ένα υγιέστατο μωρό στον κόσμο. Με τη σειρά του ο Πρίντεζης έκανε μια ανάρτηση στο instagram από το μαιευτήριο έχοντας στην αγκαλιά του το νεογέννητο παιδί του - αποκαλύπτοντας μάλιστα...

Μια πολύ ευχάριστη είδηση γνωστοποιήθηκε την Τετάρτη 17/4 από τον προσωπικό λογαριασμό του Γιώργου Πρίντεζη στο instagram, ο οποίος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του στη ζωή.

Ο γνωστός πρώην μπασκετμπολίστας και η σύζυγός του, Στέλλα Κωστοπούλου είχαν διαφυλάξει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της από τα μέσα και τους δημοσιογράφους. Η είδηση μάλιστα διέρρευσε πριν από περίπου δέκα ημέρες από το Πρωινό.

Η σύζυγός του Γιώργου Πρίντεζη λοιπόν, γέννησε και έφερε ένα υγιέστατο μωρό στον κόσμο. Με τη σειρά του ο Πρίντεζης έκανε μια ανάρτηση στο instagram από το μαιευτήριο έχοντας στην αγκαλιά του το νεογέννητο παιδί του – αποκαλύπτοντας μάλιστα από το ροζ χρώμα πως πρόκειται για κοριτσάκι.

Η ανάρτηση του Γιώργου Πρίντεζη μέσα από το μαιευτήριο

«Συγχώρα με που η πρώτη σου εικόνα από αυτόν τον κόσμο ήταν αυτό το μαλλί…», έγραψε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Γιώργος Πρίντεζης - Μωρό

Ποιος είναι ο Γιώργος Πρίντεζης

Ο Γιώργος Πρίντεζης (Σύρος, 22 Φεβρουαρίου 1985) είναι Έλληνας πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής. Με ύψος 2,06 μέτρα αγωνιζόταν ως πάουερ φόργουορντ. Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στον Ολυμπιακό, αποτελώντας τον μακροβιότερο καλαθοσφαιριστή στην ιστορία της ομάδας με συνολικά 20 σεζόν, όντας κυρίως τη δεκαετία 2010-2020 βασικό στέλεχος σε Πρωτάθλημα Ελλάδας και Ευρωλίγκα.

Ήταν επίσης βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδας για πάνω από μια δεκαετία, με μεγαλύτερη επιτυχία το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ 2009. Το 2021 ανακοίνωσε την απόσυρσή του, ομάδες. Ανακοινώσεις έβγαλαν η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, και η Ευρωλίγκα ανδρών.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.