Χείμαρρος ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Γιώργου Αυτιά: «Αυτό είναι lifestyle του κερατά!»

April 17, 2024


Ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Τετάρτης 17 Απριλίου, θέλησε να σχολιάσει μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 την ομιλία του Γιώργου Αυτιά μετά την επιστροφή του από το ταξίδι του στην Αμερική. Δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί, ωστόσο, και ξέσπασε εναντίον του μετά από όσα άκουσε και με τον τρόπο που μίλησε ο πρώην δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ.«Μόλις επέστρεψα από την Αμερική. Εκεί έζησα τον ελληνισμό, εκεί ήταν ο υπο…

...υργός αμύνης, εκεί ήταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Πλακιωτάκης, και ο ελληνισμός της Αμερικής ψηφίζει Νέα Δημοκρατία κύριε πρόεδρε. Σας μεταφέρω ένα μήνυμα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Όλος ο κόσμος ψηφίζει νέα Δημοκρατία. Όταν ο κύριος πρόεδρος...

Ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Τετάρτης 17 Απριλίου, θέλησε να σχολιάσει μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 την ομιλία του Γιώργου Αυτιά μετά την επιστροφή του από το ταξίδι του στην Αμερική. Δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί, ωστόσο, και ξέσπασε εναντίον του μετά από όσα άκουσε και με τον τρόπο που μίλησε ο πρώην δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ.

«Μόλις επέστρεψα από την Αμερική. Εκεί έζησα τον ελληνισμό, εκεί ήταν ο υπουργός αμύνης, εκεί ήταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Πλακιωτάκης, και ο ελληνισμός της Αμερικής ψηφίζει Νέα Δημοκρατία κύριε πρόεδρε. Σας μεταφέρω ένα μήνυμα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Όλος ο κόσμος ψηφίζει νέα Δημοκρατία.

Όταν ο κύριος πρόεδρος ανέλαβε την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας μου έστειλε ένα βιβλίο. Η αφιέρωση έλεγε “Γιώργο, χαρισμένο σε σένα, γιατί μπορείς και αλλάζεις τους νόμους από την εκπομπή”. Θα τους αλλάξουμε τους νόμους στην Ευρώπη, θα τους φτιάξουμε για την Ελλάδα κύριε πρόεδρε. Το 90% των νόμων ψηφίζεται εκεί και πρέπει να γίνουν ελληνικοί νόμοι για την πατρίδα τη γλυκιά, για την οικογένεια του προέδρου και πάνω από όλα αυτό το σύνθημα που τσάκισε τους πάντες. Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια! Πάμε όλοι μαζί δυνατά για την Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αυτιάς.

Δείτε επίσης: Ο Γιώργος Λιάγκας για τις δηλώσεις του Γιώργου Αυτιά: «Δεν ξεκίνησες καλά! Τι δήλωση ήταν αυτή;»

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για την ομιλία του Γιώργου Αυτιά για τη ΝΔ

Και ο Γιώργος Λιάγκας, αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, επισήμανε: «Αυτό είναι lifestyle του κερατά! Συγγνώμη στον φίλο μου τον Γιώργη, καλά κάνει και το λέει λαϊκιστικό lifestyle, δεν το κατηγορώ. Επίσης, πόσο εύκολα ο Γιώργος Αυτιάς υποδύθηκε τον μανδύα του πολιτικού. Μέχρι προχθές ήταν υποτίθεται δημοσιογράφος απέναντι στην πολιτική. Τώρα θυμήθηκε τα βιβλία με αφιερώσεις και είπε ότι θα αλλάξουμε τους νόμους. Πάλι καλά δεν είπε ότι θα αλλάξουμε τους νόμους στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Το σύνθημα λέει που συγκλονίζει “Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια”. Και δεν είναι lifestyle αυτό;» και πρόσθεσε:

«Γελάγανε όλοι και χειροκροτούσαν. Δημιούργησε ένα κλίμα ευφορίας. Δεν ανατριχιάσαμε από την πολιτική βαρύτητα! Μπήκε με lifestyle διάσταση. Συμφωνεί ο Μητσοτάκης με αυτή την πολιτική εδώ; Είναι εξαιρετική επιλογή, αλλά απευθύνεται στο πιο δεξιό ακροατήριο της Νέας Δημοκρατίας».

Δείτε επίσης: Ενώπιος Ενωπίω: Γιατί ανέβαλε την εμφάνισή του ο Γιώργος Αυτιάς – Όλο το παρασκήνιο και ο ρόλος του Γιώργου Λιάγκα

Ξέσπασμα Λιάγκα κατά Αυτιά

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.