Survivor 2024 spoiler 17/04: «Βόμβα» με οικειοθελή αποχώρηση του Σάββα Γκέντσογλου!

April 17, 2024


Survivor 2024 spoiler 17/04: Το πάρτι της ένωσης φαίνεται πως έχει αποβεί… γρουσούζικο για τους παίκτες του Survivor, καθώς η μία μετά την άλλη έρχονται οι ατυχίες, που δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο τη συμβίωση στο νησί, μπαίνοντας σιγά σιγά στην τελική ευθεία για το Άλσος Βεΐκου, όπου θα κριθεί ο νικητής.Όλα ξεκίνησαν με τον Τζέιμς Καφετζή να είναι έτοιμος να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης, καθ…

...ώς ο πατέρας του ναυάγησε καταμεσής του Ειρηνικού Ωκεανού, με τον παίκτη της μπλε ομάδας να δυσκολεύεται να αποφασίσει, αν θα ήθελε να συνεχίσει στο παιχνίδι. Στο συμβούλιο, πάντως, δε ζήτησε να αποχωρήσει και δείχνει να συνεχίζει κανονικά, αφού και ο πατέρας του είναι καλά...

Survivor 2024 spoiler 17/04: Το πάρτι της ένωσης φαίνεται πως έχει αποβεί… γρουσούζικο για τους παίκτες του Survivor, καθώς η μία μετά την άλλη έρχονται οι ατυχίες, που δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο τη συμβίωση στο νησί, μπαίνοντας σιγά σιγά στην τελική ευθεία για το Άλσος Βεΐκου, όπου θα κριθεί ο νικητής.

Όλα ξεκίνησαν με τον Τζέιμς Καφετζή να είναι έτοιμος να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς ο πατέρας του ναυάγησε καταμεσής του Ειρηνικού Ωκεανού, με τον παίκτη της μπλε ομάδας να δυσκολεύεται να αποφασίσει, αν θα ήθελε να συνεχίσει στο παιχνίδι. Στο συμβούλιο, πάντως, δε ζήτησε να αποχωρήσει και δείχνει να συνεχίζει κανονικά, αφού και ο πατέρας του είναι καλά στην υγεία του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.