Εξωφρενικό: Πόσα χιλιάρικα παίρνει η 10χρόνη κόρη της Κιμ Καρντάσιαν για ένα post στο tik tok

April 17, 2024


H κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνι Γουέστ, Νορθ, που έχει λανσάρει στο TikTok τον κοινό λογαριασμό με τη μητέρα της «kimandnorth», στον οποίο αναρτά σύντομα διασκεδαστικά βίντεο μαζί της, έχει αποκτήσει περισσότερους από 19.200.000 followers με αποτέλεσμα τα πληρωμένα post της να αξίζουν “χρυσό”.Μάλιστα η ανταπόκριση που βρίσκει η 10χρονη έχοντας δίπλα της τη 43χρονη δισεκατομμυριούχο μητέρα τ…

...ης είναι τόσο μεγάλη που τα likes στα βίντεό τους ξεπέρασαν συνολικά τα 481.000.000. Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Mirror», λοιπόν, οι ειδικοί του Influencer Marketing Hub υπολόγισαν ότι κάθε καινούργιο βίντεο σε έναν λογαριασμό με αριθμούς σαν αυτούς της Νορθ παράγει από 28.000 έως 42.000 ευρώ. Η βρετανική...

H κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνι Γουέστ, Νορθ, που έχει λανσάρει στο TikTok τον κοινό λογαριασμό με τη μητέρα της «kimandnorth», στον οποίο αναρτά σύντομα διασκεδαστικά βίντεο μαζί της, έχει αποκτήσει περισσότερους από 19.200.000 followers με αποτέλεσμα τα πληρωμένα post της να αξίζουν “χρυσό”.

Μάλιστα η ανταπόκριση που βρίσκει η 10χρονη έχοντας δίπλα της τη 43χρονη δισεκατομμυριούχο μητέρα της είναι τόσο μεγάλη που τα likes στα βίντεό τους ξεπέρασαν συνολικά τα 481.000.000.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Mirror», λοιπόν, οι ειδικοί του Influencer Marketing Hub υπολόγισαν ότι κάθε καινούργιο βίντεο σε έναν λογαριασμό με αριθμούς σαν αυτούς της Νορθ παράγει από 28.000 έως 42.000 ευρώ. Η βρετανική εφημερίδα απευθύνθηκε επίσης στους ειδικούς του Tikcalculator, που εκτίμησαν ότι κάθε ανάρτηση αποφέρει τουλάχιστον 28.000 ευρώ στην κόρη και τη μητέρα.

Δείτε επίσης: «Καταθλιπτικό, μοιάζει με νεκροτομείο» – Σοκαρισμένος ο κόσμος με φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το σπίτι της Κιμ Καρντάσιαν

Αξίζει να σημειωθεί πως οι followers αυξάνονται ραγδαία, οπότε εκτιμάται ότι μελλοντικά η συγκεκριμένη πλατφόρμα θα της αποφέρει ακόμη μεγαλύτερα έσοδα. Ενδεικτικό είναι ότι μετά από ανάλυση του Viralyft.com μόνο τον Φεβρουάριο απέκτησε 800.000 νέους followers και άλλους 1.900.000 μέχρι τις πρώτες ημέρες του Απριλίου.

Το προφίλ της 10χρονης Νορθ στο Tik Tok

@kimandnorth

Haha@Kim Kardashian

♬ Thinkin bout you frank ocean – song.plvg

Πόσα λεφτά ζητάει η Κιμ Καρντάσιαν για να ανεβάσει μια φωτογραφία στο instagram

Δεν είναι τυχαίο που την αποκαλούν «Βασίλισσα» των Selfies. Η Κιμ Καρντάσιαν, διαθέτει 363 εκατομμύρια followers στο λογαριασμό της και όπως μπορείτε να φανταστείτε η διάσημη τηλεπερσόνα μετέτρεψε την απήχηση που έχει στα social media σε χρήματα και ξέρει πολύ καλά πως παίζεται το παιχνίδι.

Σύμφωνα, με το ΤΜΖ ένα μόνο ποστάρισμα για κάποια διαφήμιση μπορεί να φέρει στις τσέπες της 1.000.000 δολάρια. Οι πληροφορίες της ιστοσελίδες αναφέρουν μία δικαστική διαμάχη που έχει με εταιρεία που υποστηρίζει ότι αντιγράφει το «image» της. Η ίδια ζητάει 5εκ.δολάρια και στηρίζει το ποσό με βάση όσα χρήματα βγάζει η ίδια.

Η Κιμ αναφέρει πως ένα μόνο ποστάρισμα της φέρνει 300.000 με 500.000 δολάρια. Ωστόσο, το TMZ υποστηρίζει πως το ποσό φτάνει ακόμα και το 1.000.000 δολάρια και πως ήδη η νομική της ομάδα ετοιμάζει έγγραφα με προσαρμογές για τη συγκεκριμένη δικαστική διαμάχη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.