Απέραντη θλίψη για τον αστυνομικό που σκοτώθηκε στο Πασαλιμάνι: «Ο μισθός του Αγαθάγγελου ήταν γύρω στα 900 ευρώ»

April 17, 2024


Αφυπνίζουν τα λόγια του γενικού γραμματέα ειδικών φρουρών, Στράτου Μαυροειδάκου, με αφορμή τον τραγικό θάνατο που βρήκε ένας αστυνομικός στην κατάρρευση κτηρίου στο Πασαλιμάνι.«Η πολιτεία κάνει τα στραβά μάτια και αφήνει τους αστυνομικούς να κάνουν δυο και τρεις δουλειές για να επιβιώσουν», είπε σήμερα ο γενικός γραμματέας ειδικών φρουρών, μια ημέρα μετά τον τραγικό θάνατο του Αγαθάγγελου Παπαδόπο…

...υλου.Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» τόνισε ότι «ο μισθός του Αγαθάγγελου ήταν γύρω στα 900 ευρώ και δεν είναι εξαίρεση στον κανόνα. Πολλοί συνάδελφοί του για να επιβιώσουν κάνουν δυο και τρεις δουλειές. Ο συγκριμένος, όπως είπε ο πατέρας του, έχει δουλέψει παλιότερα...

Αφυπνίζουν τα λόγια του γενικού γραμματέα ειδικών φρουρών, Στράτου Μαυροειδάκου, με αφορμή τον τραγικό θάνατο που βρήκε ένας αστυνομικός στην κατάρρευση κτηρίου στο Πασαλιμάνι.

«Η πολιτεία κάνει τα στραβά μάτια και αφήνει τους αστυνομικούς να κάνουν δυο και τρεις δουλειές για να επιβιώσουν», είπε σήμερα ο γενικός γραμματέας ειδικών φρουρών, μια ημέρα μετά τον τραγικό θάνατο του Αγαθάγγελου Παπαδόπουλου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» τόνισε ότι «ο μισθός του Αγαθάγγελου ήταν γύρω στα 900 ευρώ και δεν είναι εξαίρεση στον κανόνα. Πολλοί συνάδελφοί του για να επιβιώσουν κάνουν δυο και τρεις δουλειές. Ο συγκριμένος, όπως είπε ο πατέρας του, έχει δουλέψει παλιότερα ως delivery».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.