Survivor 2024 trailer 17/04: «Είμαστε σε σοκ» – Παίρνει την οριστική του απόφαση για την αποχώρηση ο Τζέιμς Καφετζής

April 17, 2024


Survivor 2024 trailer 17/04: Ο Τζέιμς Καφετζής έχει γίνει για ακόμη μια φορά το κεντρικό πρόσωπο του Survivor, με τον πατέρα του να έχει ζήσει το δικό του… ριάλιτι επιβίωσης στον Ειρηνικό Ωκεανό και την ενημέρωση του Γιώργου Λιανού να φέρνει σε σοκ όλους τους παίκτες.Άπαντες οι διαγωνιζόμενοι στον Άγιο Δομίνικο σκέφτονται την κατάσταση του συμπαίκτη τους και στέκονται στο πλευρό του, με τον Τζέι…

...μς πάντως να μη δρα ακόμη και να μην παίρνει κάποια οριστική απόφαση για την αποχώρησή του. Αυτή η σιωπή, βέβαια, μπορεί να τον οδηγήσει στο να παραθέσει καλύτερα τα δεδομένα ως προς το τι πρέπει να πράξει.Το παιχνίδι, πάντως, συνεχίζεται κανονικά και οι παίκτες των δύο ομάδων...

Survivor 2024 trailer 17/04: Ο Τζέιμς Καφετζής έχει γίνει για ακόμη μια φορά το κεντρικό πρόσωπο του Survivor, με τον πατέρα του να έχει ζήσει το δικό του… ριάλιτι επιβίωσης στον Ειρηνικό Ωκεανό και την ενημέρωση του Γιώργου Λιανού να φέρνει σε σοκ όλους τους παίκτες.

Άπαντες οι διαγωνιζόμενοι στον Άγιο Δομίνικο σκέφτονται την κατάσταση του συμπαίκτη τους και στέκονται στο πλευρό του, με τον Τζέιμς πάντως να μη δρα ακόμη και να μην παίρνει κάποια οριστική απόφαση για την αποχώρησή του. Αυτή η σιωπή, βέβαια, μπορεί να τον οδηγήσει στο να παραθέσει καλύτερα τα δεδομένα ως προς το τι πρέπει να πράξει.

Το παιχνίδι, πάντως, συνεχίζεται κανονικά και οι παίκτες των δύο ομάδων βρίσκονται αντιμέτωπες για τον τρίτο αγώνα ασυλίας. Εκεί, θα κριθεί το ποιος θα είναι ο παίκτης, που θα ψηφιστεί στο επόμενο συμβούλιο του νησιού ως υποψήφιος προς αποχώρηση, για να φτάσουμε στην τελική μονομαχία της εβδομάδας.

Δείτε το trailer:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.