«Δεν την παντρεύτηκα για να κάνει τις δουλειές του σπιτιού»: Ο Μάριος Ιορδάνου είναι άντρας νέας κοπής

April 17, 2024


Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν βρέθηκαν στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και μίλησαν για την κοινή τους ζωή και τη συνεργασία τους.Ερωτηθείς ο ηθοποιός για τον τρόπο που λειτουργεί ως σύζυγος, υπογράμμισε ότι επιθυμεί να δίνει προτεραιότητα στη γυναίκα του, αλλά και να την απαλλάσσει συχνά από τις δουλειές του σπιτιού.Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε «δεν γουστάρω η γυναίκα να πλένει πιάτα. Θέλ…

...�ψη του Μάριου Ιορδάνου για τη θέση της γυναίκαςΌπως χαρακτηριστικά επεσήμανε «δεν γουστάρω η γυναίκα να πλένει πιάτα. Θέλω να είμαστε ίσιοι και μη σου πω η γυναίκα να είναι ανώτερη από τον άνδρα, γιατί έχει καταπιεστεί πάρα πολύ όλα τα χρόνια».Από την πλευρά της, η Σοφία Καζαντζιάν...

Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν βρέθηκαν στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και μίλησαν για την κοινή τους ζωή και τη συνεργασία τους.

Ο Μάριος Ιορδάνου απαλλάσσει τη σύζυγό του από τις δουλειές του σπιτού

Ερωτηθείς ο ηθοποιός για τον τρόπο που λειτουργεί ως σύζυγος, υπογράμμισε ότι επιθυμεί να δίνει προτεραιότητα στη γυναίκα του, αλλά και να την απαλλάσσει συχνά από τις δουλειές του σπιτιού.

Η άποψη του Μάριου Ιορδάνου για τη θέση της γυναίκας

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε «δεν γουστάρω η γυναίκα να πλένει πιάτα. Θέλω να είμαστε ίσιοι και μη σου πω η γυναίκα να είναι ανώτερη από τον άνδρα, γιατί έχει καταπιεστεί πάρα πολύ όλα τα χρόνια».

Από την πλευρά της, η Σοφία Καζαντζιάν σημείωσε «εγώ θα κάνω τα πάντα και στη ζωή μας και στο σπίτι μας και στη δουλειά μας, επειδή επιλέγω να τα κάνω, νομίζω το ίδιο και ο Μάριος. Η παρεξήγηση έρχεται όταν ο ένας θεωρεί τον άλλο κτήμα του».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.