Προκαλεί “χαμό” η Τζένη Μπαλατσινού: Η φώτο με κορμάκι στο μπροστά στη θάλασσα με δική του παραλία εξοχικό της

April 17, 2024


Η Τζένη Μπαλατσινού ταξίδεψε στο αγαπημένο της νησί, την Πάτμο, όπου διατηρεί σπίτι με απίστευτη θέα στο Αιγαίο.Ειδικότερα, η σύζυγος του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, πήγε στο νησί της Αποκάλυψης και ανάρτησε μία φωτογραφία στα social media, με την ίδια να απολαμβάνει την απίστευτη θέα από το σπίτι της.Η επιχειρηματίας έχει σπίτι στη Χώρα του νησιού, τον οικ…

...ισμό κάτω από το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, μια καστροπολιτεία με αρχοντικά δρομάκια και παραδοσιακή αύρα.Μάλιστα, η παρουσιάστρια φορούσε ένα denim παντελόνι και ένα τοπ, που έμοιαζε με κορμάκι, με λεπτές τιράντες και πόζαρε με ψηλά τα χέρια, συνοδεύοντας τη φωτογραφία...

Η Τζένη Μπαλατσινού ταξίδεψε στο αγαπημένο της νησί, την Πάτμο, όπου διατηρεί σπίτι με απίστευτη θέα στο Αιγαίο.

Ειδικότερα, η σύζυγος του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, πήγε στο νησί της Αποκάλυψης και ανάρτησε μία φωτογραφία στα social media, με την ίδια να απολαμβάνει την απίστευτη θέα από το σπίτι της.

Η επιχειρηματίας έχει σπίτι στη Χώρα του νησιού, τον οικισμό κάτω από το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, μια καστροπολιτεία με αρχοντικά δρομάκια και παραδοσιακή αύρα.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια φορούσε ένα denim παντελόνι και ένα τοπ, που έμοιαζε με κορμάκι, με λεπτές τιράντες και πόζαρε με ψηλά τα χέρια, συνοδεύοντας τη φωτογραφία της με τη λεζάντα “Home”.

Η ανάρτηση που έκανε η Τζένη Μπαλατσινού

Το σπίτι της Τζένης Μπαλατσινού στην Πάτμο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.