Ξαφνικό διαζύγιο για Καραβάτου – Κατσούλη!

April 17, 2021


Ανατροπή στο Star: Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν φαίνεται να ανανεώνουν τη συνεργασία τους με το κανάλι για την επόμενη σεζόν Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης αν και η αλήθεια είναι πως η …

...τηλεθέαση των «Κου – Κου» έχει ανακάμψει σημαντικά τις τελευταίες εβδομάδες.Επαφές παρά τα όσα γράφονται τις τελευταίες μέρες δεν έχουν γίνει. Και το σενάριο που κυκλοφόρησε και θέλει τη Βίκυ Καγιά να αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του Star είναι μόνο επιστημονικής φαντασίας.Αυτό...

Ανατροπή στο Star: Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν φαίνεται να ανανεώνουν τη συνεργασία τους με το κανάλι για την επόμενη σεζόν Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης αν και η αλήθεια είναι πως η τηλεθέαση των «Κου – Κου» έχει ανακάμψει σημαντικά τις τελευταίες εβδομάδες.

Επαφές παρά τα όσα γράφονται τις τελευταίες μέρες δεν έχουν γίνει. Και το σενάριο που κυκλοφόρησε και θέλει τη Βίκυ Καγιά να αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του Star είναι μόνο επιστημονικής φαντασίας.

Ξαφνικό διαζύγιο για Καραβάτου - Κατσούλη!

Αυτό που θέλουν σίγουρα στο Star είναι ένα νεανικό ανάλαφρο πρωινό που θα στοχεύει στα δυναμικά κοινά τα οποία ανέκαθεν αποτελούσαν το βασικό στόχο του καναλιού της Κηφισιάς.

Το πρωινό αυτό θα έχει άρωμα «Master Chef» και GNTM κοινώς θα αξιοποιηθούν και άκαυστα πρόσωπα από τα δύο ριάλιτι – πυλώνες του προγράμματος του Star. Περισσότερα σύντομα…

Καραβάτου – Κατσούλης: Συγκλονισμένοι με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ – «Κανείς δεν πιστεύει ότι δεν θα…» (Video)

Καραβάτου Κατσούλης: Συγκλονισμένοι ήταν όλοι στην έναρξη της εκπομπής “Στην φωλιά των Κου Κου” με την είδηση της δολοφονίας του δημοσιογράφου του STAR, Γιώργου Καραϊβάζ, την περασμένη Παρασκευή, έξω από το σπίτι του.

«Καλημέρα σας, καλή εβδομάδα. Ξεκινάμε διαφορετικά τη σημερινή μας εκπομπή, καθώς όπως αντιλαμβάνεστε είμαστε όλοι παγωμένοι από την Παρασκευή το μεσημέρι, όλοι μουδιασμένοι, δεν είναι ότι ήρθαμε σήμερα στη δουλειά και έχει κανείς κέφι ή τίποτα τέτοιο.

Την εκπομπή μας θα τη βγάλουμε και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αλλά νομίζω ότι πρέπει επί της ουσίας στο πρώτο μέρος να εκφράσουμε και εμείς τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ, όπως όλοι γνωρίζετε την Παρασκευή, μετά το τέλος της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα.

Στο άκουσμα της είδησης κανείς δεν το πίστεψε αυτό που συνέβη. Δεν το πίστεψαν οι άνθρωποι που δεν τον ήξεραν, φανταστείτε εμείς που δουλεύαμε στην ίδια παραγωγή και ήμασταν στον ίδιο διάδρομο όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ήταν βέβαια μέλος της δικής μας εκπομπής, αλλά τον γνωρίζαμε πολύ καλά.

Είμαστε όλοι πολύ σοκαρισμένοι. Κανείς δεν πιστεύει ότι δεν θα ξαναδούμε τον Γιώργο Καραϊβάζ στους διαδρόμους. Είναι πολύ δύσκολο» ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου, εμφανώς συγκινημένη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.