Μετά τις χαρές, τραγικές ώρες για την Ελεονώρα Μελέτη: «Όλο το βράδυ ήμουν στο νοσοκομείο»

April 16, 2024


Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε στην έναρξη της εκπομπής της «Mega Καλημέρα»,σήμερα, Τρίτη, το πρωί, ότι είναι άυπνη, καθώς δεν κοιμήθηκε το προηγούμενο βράδυ, στο νοσοκομείο, όπου βρισκόταν.Η παρουσιάστρια και υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξήγησε στο τηλεοπτικό κοινό ότι το βράδυ ήταν στο νοσοκομείο, διότι ο σύζυγός, Θοδωρής Μαροσούλης, χειρουργήθηκε.Η παρουσιάστρια του Mega, φορώντας …

...ρία της Ελεονώρας Μελέτη στο νοσοκομείοΗ παρουσιάστρια του Mega, φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα, υπογράμμισε «δεν έχω κοιμηθεί, γιατί ήμουν στο νοσοκομείο με τον άντρα μου, ο οποίος χειρουργήθηκε χθες. Ξέρετε πώς είναι στα νοσοκομεία, μπαίνουν και βγαίνουν οι νοσοκόμες στο δωμάτιο,...

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε στην έναρξη της εκπομπής της «Mega Καλημέρα»,σήμερα, Τρίτη, το πρωί, ότι είναι άυπνη, καθώς δεν κοιμήθηκε το προηγούμενο βράδυ, στο νοσοκομείο, όπου βρισκόταν.

Άυπνη η Ελεονώρα Μελέτη

Η παρουσιάστρια και υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξήγησε στο τηλεοπτικό κοινό ότι το βράδυ ήταν στο νοσοκομείο, διότι ο σύζυγός, Θοδωρής Μαροσούλης, χειρουργήθηκε.

Η ταλαιπωρία της Ελεονώρας Μελέτη στο νοσοκομείο

Η παρουσιάστρια του Mega, φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα, υπογράμμισε «δεν έχω κοιμηθεί, γιατί ήμουν στο νοσοκομείο με τον άντρα μου, ο οποίος χειρουργήθηκε χθες. Ξέρετε πώς είναι στα νοσοκομεία, μπαίνουν και βγαίνουν οι νοσοκόμες στο δωμάτιο, φέροντας τα παυσίπονα και τα αντιφλεγμονώδη και δεν καταφέραμε να κοιμηθούμε λίγο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.