Survivor Spoiler (16/4): Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας

April 16, 2024


«Κλείδωσε» η ομάδα που κερδίζει απόψε τη δεύτερη ασυλία στο SurvivorΑγωνία επικρατεί στο αποψινό επεισόδιο του Survivor αφού πολλές είναι οι φήμες για την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, λόγω του ναυαγίου που είχε ο πατέρας του. Όπως φαίνεται ο παίκτης αποτελεί ήδη παρελθόν για το ριάλιτι επιβίωσης και έτσι αναμένεται να δούμε πώς θα κυλήσει το αποψινό επεισόδιο ως προς τα αγωνίσματα.Τι θα γίνει όμω…

�ει όμως με τη δεύτερη ασυλία;ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

«Κλείδωσε» η ομάδα που κερδίζει απόψε τη δεύτερη ασυλία στο Survivor

Αγωνία επικρατεί στο αποψινό επεισόδιο του Survivor αφού πολλές είναι οι φήμες για την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, λόγω του ναυαγίου που είχε ο πατέρας του. Όπως φαίνεται ο παίκτης αποτελεί ήδη παρελθόν για το ριάλιτι επιβίωσης και έτσι αναμένεται να δούμε πώς θα κυλήσει το αποψινό επεισόδιο ως προς τα αγωνίσματα.

Τι θα γίνει όμως με τη δεύτερη ασυλία;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.