Survivor spoiler 16/4: Ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση είναι επίσης ένα γνώριμο όνομα στην παραλία…

April 16, 2024


Όλο και περιορίζονται οι επιλογές των παικτών που μπορούν να βγουν υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor. Από τη μία λιγοστεύουν αριθμητικά, από την άλλη βέβαια ήρθε και η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, όπου με απόφαση της παραγωγής δεν γίνεται να ψηφιστούν γυναίκες για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Το φύλο της αποχώρησης, λοιπόν, έχει κλειδώσει εκ των προτέρων μέχρι και την επόμενη Π…

...έμπτη (25/4)Κόκκινοι και Μπλε ρίχνονται εκ νέου στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν την ασυλία. Παρότι οι γυναίκες των δύο ομάδων δεν φοβούνται για την παραμονή τους, όλοι δίνουν το 110% των δυνατοτήτων τους προκειμένου να φέρουν πίσω το πολυπόθητο τοτέμ.Σήμερα μάλιστα θα έχουμε...

Όλο και περιορίζονται οι επιλογές των παικτών που μπορούν να βγουν υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor. Από τη μία λιγοστεύουν αριθμητικά, από την άλλη βέβαια ήρθε και η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, όπου με απόφαση της παραγωγής δεν γίνεται να ψηφιστούν γυναίκες για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Το φύλο της αποχώρησης, λοιπόν, έχει κλειδώσει εκ των προτέρων μέχρι και την επόμενη Πέμπτη (25/4)

Κόκκινοι και Μπλε ρίχνονται εκ νέου στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν την ασυλία. Παρότι οι γυναίκες των δύο ομάδων δεν φοβούνται για την παραμονή τους, όλοι δίνουν το 110% των δυνατοτήτων τους προκειμένου να φέρουν πίσω το πολυπόθητο τοτέμ.

Σήμερα μάλιστα θα έχουμε μία δυσάρεστη εξέλιξη για έναν εκ των ηγετών στους Μπλε, καθώς ο Τζέιμς Καφετζής πληροφορείται για το ναυάγιο του πατέρα του στον Ειρηνικό και επιστρέφει στην Ελλάδα. Θα επηρεάσει αγωνιστικά αυτή η εξέλιξη την υπόλοιπη ομάδα;

Δείτε επίσης: Survivor αποκλειστικό: Τέλος από το παιχνίδι ο Τζέιμς Καφετζής – Αποχωρεί με δάκρια στα μάτια

Ο δεύτερος υποψήφιος στο Survivor είναι επίσης από τους Κόκκινους

Μάλλον όχι, λένε τα επιβεβαιωμένα spoiler του Survivor, καθώς οι Μπλε κατακτούν ξανά τη νίκη στο αγώνισμα ασυλίας, όπως και χθες. Οι Κόκκινοι καλούνται για δεύτερη φορά να πάνε στην κάλπη, για να αποφασίσουν ποιος συμπαίκτης τους θα μονομαχήσει για την παραμονή με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους που ήταν ο χθεσινοβραδινός υποψήφιος.

Τελικά η απόφασή τους δεν είναι έκπληξη, με τους Κόκκινους να αποφασίζουν πως ο Χριστόφορος Ταξίδης είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση. Σημειώνεται πως είχε βρεθεί στην ίδια θέση πριν από περίπου ένα μήνα, με ομόφωνη απόφαση, και καλείται ξανά να υπερασπιστεί τη θέση του στο Survivor.

Ποιος είναι ο Χριστόφορος Ταξίδης

Χριστόφορος Ταξίδης

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στον Ασπρόπυργο. Σπούδασε Φυσικοθεραπεία αλλά τα τελευταία επτά χρόνια είναι υπάλληλος σε μεταφορική εταιρεία. Έχει κάνει αρκετές δουλείες στη ζωή του, αντέχει στην πίεση και ωρίμασε νωρίς καθώς από μικρός είχε αναλάβει τα οικογενειακά βάρη. Σε μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τις πολεμικές τέχνες, την πυγμαχία, την πάλη και την κολύμβηση. Δηλώνει πανέτοιμος για τα παρκούρ του Survivor και πιστεύει ότι το αβαντάζ του θα είναι η δύναμη και η αντοχή! Θεωρεί ότι δε θα τον δυσκολέψει τίποτα και πως θα προσφέρει ισορροπία στην ομάδα του.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.