Survivor spoiler 16/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε την 2η ασυλία

April 16, 2024


Η 15η εβδομάδα του Survivor ξεκίνησε με διαφορετικό mood, πιο ευχάριστο, αφού οι παίκτες που κατάφεραν να παραμείνουν στο παιχνίδι μέχρι τώρα, έζησαν την εμπειρία της ένωσης κι εμείς σαν τηλεθεατές είδαμε τον Σάκη Ρουβά να τραγουδά επί 40 λεπτά στις οθόνες μας (δείτε εδώ πόσα λεφτά ζήτησε από τον Ατζούν Ιλιτζαλί γι’ αυτό). Δυστυχώς, όμως, λίγα 24ωρα μετά και το mood θα αλλάξει εντελώς.Μετά την πρώ…

...τη μέρα σε κοινή παραλία, μπλε και κόκκινοι απόψε θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα πολύ βαρύ νέο. Πιο συγκεκριμένα το δυσάρεστο αυτό γεγονός που θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός όπως φαίνεται και στο trailer (δείτε το εδώ) θα αφορά τον Τζέιμς Καφετζή. Ο πατέρας του ναυάγησε στον ειρηνικό....

Η 15η εβδομάδα του Survivor ξεκίνησε με διαφορετικό mood, πιο ευχάριστο, αφού οι παίκτες που κατάφεραν να παραμείνουν στο παιχνίδι μέχρι τώρα, έζησαν την εμπειρία της ένωσης κι εμείς σαν τηλεθεατές είδαμε τον Σάκη Ρουβά να τραγουδά επί 40 λεπτά στις οθόνες μας (δείτε εδώ πόσα λεφτά ζήτησε από τον Ατζούν Ιλιτζαλί γι’ αυτό). Δυστυχώς, όμως, λίγα 24ωρα μετά και το mood θα αλλάξει εντελώς.

Μετά την πρώτη μέρα σε κοινή παραλία, μπλε και κόκκινοι απόψε θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα πολύ βαρύ νέο. Πιο συγκεκριμένα το δυσάρεστο αυτό γεγονός που θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός όπως φαίνεται και στο trailer (δείτε το εδώ) θα αφορά τον Τζέιμς Καφετζή. Ο πατέρας του ναυάγησε στον ειρηνικό. Παρά το γεγονός πως τελικά όλα πήγαν καλά και σώθηκε ο άνθρωπος ο Τζέιμς όταν το μάθει προφανώς θα παγώσει.

Ποια θα είναι η απόφαση του; Θα παραμείνει στο παιχνίδι ναι ή όχι; (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ)!

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, πως η ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί μετά τον αγώνα για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Ποια ομάδα του Survivor θα κερδίσει απόψε 16/4;

Η πρώτη νίκη της εβδομάδας πήγε στους μπλε αφού μπήκαν δυναμικά στον χθεσινό στίβο μάχης. Το φαγητό της ένωσης φαίνεται πως τους έκανε καλό.

Δείτε επίσης: Survivor: ΟΡΙΣΤΕ; Πόσα χρήματα έχει πάρει ο Τζέιμς Καφετζής για 15 εβδομάδες στο παιχνίδι

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.