Επιστροφή στην κανονικότητα για τη Μαρίνα Σάττι: Έτσι είναι η ζωή της μετά τον θάνατο του πατέρα της (photos)

April 16, 2024


Βιώνοντας ένα σοβαρό πένθος μετά την απώλεια του πατέρα της, η Μαρίνα Σάττι επέστρεψε στις πυρετώδεις προετοιμασίες για την Eurovision.Η τραγουδίστρια, το προηγούμενο διάστημα, πήρε μια απόσταση, ακυρώνοντας τις πρόβες και τις εμφανίσεις της για κάποιες μέρες, ώστε να μπορέσει να πενθήσει και να βρεθεί δίπλα στην οικογένειά της. Από σήμερα όμως, Δευτέρα 15/4, η ίδια επιστρέφει στα καθήκοντά της κα…

...ι έτσι αποφάσισε να κάνει και την πρώτη της ανάρτηση.Μάλιστα, δημοσίευσε ορισμένες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα ένα μήνυμα για το κοινό της, που με τον τρόπο του της συμπαραστάθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε.«Ευγνώμων για...

Βιώνοντας ένα σοβαρό πένθος μετά την απώλεια του πατέρα της, η Μαρίνα Σάττι επέστρεψε στις πυρετώδεις προετοιμασίες για την Eurovision.

Η τραγουδίστρια, το προηγούμενο διάστημα, πήρε μια απόσταση, ακυρώνοντας τις πρόβες και τις εμφανίσεις της για κάποιες μέρες, ώστε να μπορέσει να πενθήσει και να βρεθεί δίπλα στην οικογένειά της. Από σήμερα όμως, Δευτέρα 15/4, η ίδια επιστρέφει στα καθήκοντά της και έτσι αποφάσισε να κάνει και την πρώτη της ανάρτηση.

Μάλιστα, δημοσίευσε ορισμένες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα ένα μήνυμα για το κοινό της, που με τον τρόπο του της συμπαραστάθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

«Ευγνώμων για την αγάπη σας και όλα τα όμορφα μηνύματα που δέχομαι από εσάς τελευταία. Δείτε φωτογραφίες από τα παλιά αλλά και καινούργιες!», σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι.

«Δίκασε» ο Γιάννης Χαζτηγεωργίου – «Το τραγούδι της Eurovision είναι εμετικό»

Στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» βγήκε σήμερα (15/4) ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο ηθοποιός μίλησε και για το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι, το οποίο χαρακτήρισε εμετικό και απαίσιο.

Με την ευκαιρία, δείτε την πρώτη live εκτέλεση του τραγουδιού.

«Το Ζάρι είναι ένα κομμάτι εμετικό, αλλά πανέξυπνο.

Τι να κάνω; Αφού εμένα δεν μου αρέσει, τι να κάνω;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.