Survivor 4 – Inco για Μπόγδανο: «Με τον Ντάφυ όταν βγουν θα κάνουν κολλητή παρέα»

April 16, 2021


Το συγκρότημα στο οποίο τραγουδάει ο Ηλίας Μπόγδανος, μίλησε στο Πρωινό για τον παίκτη της Κόκκινης ομάδας του Survivor 4. Τα 4 μέλη που έχουν μείνει πίσω και κάνουν πρόβες χωρίς εκείνον, σχολίασαν τα…

... όσα έχουν σημειωθεί μέσα στο παιχνίδι.Αρχικά μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τις αγωνιστικές του ικανότητες, ενώ, όπως είπαν η πείνα είναι αυτή που τον δυσκολεύει περισσότερο, αλλά και οι εντάσεις που δημιουργούνται στην παραλία. Όπως αυτή με τον Αλέξη Παππά που πήγαν να...

Το συγκρότημα στο οποίο τραγουδάει ο Ηλίας Μπόγδανος, μίλησε στο Πρωινό για τον παίκτη της Κόκκινης ομάδας του Survivor 4. Τα 4 μέλη που έχουν μείνει πίσω και κάνουν πρόβες χωρίς εκείνον, σχολίασαν τα όσα έχουν σημειωθεί μέσα στο παιχνίδι.

Αρχικά μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τις αγωνιστικές του ικανότητες, ενώ, όπως είπαν η πείνα είναι αυτή που τον δυσκολεύει περισσότερο, αλλά και οι εντάσεις που δημιουργούνται στην παραλία. Όπως αυτή με τον Αλέξη Παππά που πήγαν να πιαστούν στα χέρια.

Οι σχέσεις Μπόγδανου – Ντάφυ μετά το Survivor 4

Όπως είπε στη συνέχεια το συγκρότημα του Ηλία Μπόγδανου, όταν βγει από το Survivor 4, με τον Τριαντάφυλλο θα τα βρουν και θα γίνουν κολλητοί.

«Η σχέση τους είναι αγάπης και μίσους. Υπήρχε μια αντιπαλότητα αλλά τώρα δεν την βλέπουμε τόσο. Η προσωπική μου άποψη είναι πως όταν βγουν θα κάνουν κολλητή παρέα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.