Will Smith: Χωρίζει μετά το σκάνδαλο των Oscar με την Jada; – Οι φήμες για το διαζυγιο

April 15, 2022


Στον απόηχο των βραβείων Όσκαρ και το σκηνικό με το χαστούκι στον Chris Rocks, ένα δημοσίευμα κυκλοφορεί και διαδίδει ότι ο Will Smith και η Jada μπορεί να χωρίσουν οριστικά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα τ…

...ης Globe, η βία είναι μια ακόμη απόδειξη της δυσαρέσκειας στον γάμο του Will με τη Jada.Διαζύγιο για τον Will Smith και την Jada;Ένας φίλος του ζευγαριού μάλιστα πιστεύει ότι το περιστατικό αυτό ήταν καταστροφικό για τον γάμο τους. Η πρόβλεψη του διαζυγίου της Globe ήταν οκνηρή αλλά αναπόφευκτη,...

Στον απόηχο των βραβείων Όσκαρ και το σκηνικό με το χαστούκι στον Chris Rocks, ένα δημοσίευμα κυκλοφορεί και διαδίδει ότι ο Will Smith και η Jada μπορεί να χωρίσουν οριστικά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Globe, η βία είναι μια ακόμη απόδειξη της δυσαρέσκειας στον γάμο του Will με τη Jada.

Διαζύγιο για τον Will Smith και την Jada;

Ένας φίλος του ζευγαριού μάλιστα πιστεύει ότι το περιστατικό αυτό ήταν καταστροφικό για τον γάμο τους. Η πρόβλεψη του διαζυγίου της Globe ήταν οκνηρή αλλά αναπόφευκτη, ωστόσο προς το παρόν κυκλοφορούν μόνο φήμες σχετικά με τον χωρισμό τους, ωστόσο τίποτα δεν επιβεβαιώνεται, όμως το γεγονός πως δεν έχουν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο ρίχνει περισσότερο λάδι στη φωτιά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.