X-Factor: Η διαγωνιζόμενη που πήρε τα 4 ναι των κριτών και ενθουσίασε την Ελένη Μενεγάκη

April 15, 2022


Λίγο πριν μπει ο διαγωνισμός του X-Factor στην τελική ευθεία για το bootcamp, η 41χρονη Λουκία Σλάβη που πήρε τα «ναι» των κριτών ενθουσίασε και την Ελένη Μενεγάκη μίλησε στην εκπομπή της το μεσημέρι …

...τη Παρασκευής 15/4 για την όμορφη εμπειρία της στον μουσικό διαγωνισμό και τα μελλοντικά της σχέδια.Οι δηλώσεις της Λουκίας Σλάβη για το X-FactorΗ Λουκία Σλάβη κατάφερε με την υπέροχη φωνή της και την δυναμική σκηνική της παρουσία να κλέψει τις εντυπώσεις και να αποσπάσει τα 4 πολυπόθητα...

Λίγο πριν μπει ο διαγωνισμός του X-Factor στην τελική ευθεία για το bootcamp, η 41χρονη Λουκία Σλάβη που πήρε τα «ναι» των κριτών ενθουσίασε και την Ελένη Μενεγάκη μίλησε στην εκπομπή της το μεσημέρι τη Παρασκευής 15/4 για την όμορφη εμπειρία της στον μουσικό διαγωνισμό και τα μελλοντικά της σχέδια.

Οι δηλώσεις της Λουκίας Σλάβη για το X-Factor

Η Λουκία Σλάβη κατάφερε με την υπέροχη φωνή της και την δυναμική σκηνική της παρουσία να κλέψει τις εντυπώσεις και να αποσπάσει τα 4 πολυπόθητα «ναι» των κριτών, ερμηνεύοντας το κομμάτι «Οne» της Mary J. Blige και των U2 στο X Factor. Είναι μέλος του συγκροτήματος «48 Ώρες» και παράλληλα μία περήφανη μαμά ενός 19χρονου αγοριού, ο οποίος τη στηρίζει σε κάθε της βήμα.

«Θέλει να με βλέπει να κυνηγάω τα όνειρά μου, όπως το ίδιο θέλω και εγώ για εκείνον», είπε
χαρακτηριστικά. Από την εμπειρία της οντισιόν, η ίδια κρατάει τα άτομα που γνώρισε από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους έως και τα άτομα της παραγωγής.

«Είναι μία μεγάλη ευκαιρία να μας δει ο κόσμος, αλλά σίγουρα το μεγάλο παιχνίδι παίζεται έξω στη ζωή», αναφέρει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.