Υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη: «Παρέλυσα, άρχισα να χάνω επαφή και ξύπνησα γuμνός στον καναπέ» – Ανατριχιαστική μαρτυρία του πρώτου μηνυτή (Video)

April 15, 2021


Ο άνθρωπος που έκανε πρώτος μήνυση στον Δημήτρη Λιγνάδη, «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε στο Live News. Μεταξύ άλλων περιέγραψε με λεπτομέρειες τι του έκανε ο σκηνοθέτης καθώς και την τακτική που φέρ…

...εται να ακολουθεί στα θύματά του.Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί αρκετά στοιχεία στο σπίτι του σκηνοθέτη, ωστόσο ο άνδρας που αποφάσισε να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου αποκάλυψε πως δεν μπορούσε να βλέπει τις καταγγελίες και να μην μιλήσει για τα όσα είχαν συμβεί.«Εγώ τον είχα ξεχάσει...

Ο άνθρωπος που έκανε πρώτος μήνυση στον Δημήτρη Λιγνάδη, «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε στο Live News. Μεταξύ άλλων περιέγραψε με λεπτομέρειες τι του έκανε ο σκηνοθέτης καθώς και την τακτική που φέρεται να ακολουθεί στα θύματά του.

Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί αρκετά στοιχεία στο σπίτι του σκηνοθέτη, ωστόσο ο άνδρας που αποφάσισε να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου αποκάλυψε πως δεν μπορούσε να βλέπει τις καταγγελίες και να μην μιλήσει για τα όσα είχαν συμβεί.

«Εγώ τον είχα ξεχάσει γιατί δεν ήθελα να τον θυμάμαι, ήταν άσχημο αυτό που έγινε και δεν θα επιτρέψω να το πάθει άλλο παιδί αυτό. Δεν άντεξα όταν είδα ότι υπήρχαν και άλλα θύματα, και επιβαλλόταν η φωνή μου στην υπόθεση».

«Όταν μιλούσαμε, είδα έναν καλό άνθρωπο σαν τον ρόλο του πατέρα που είχε, μου μίλαγε για πράγματα της Αρχαίας Ελλάδας μου έλεγε για κάτι πράγματα τα οποία εγώ δεν ήξερα και εγώ είδα ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει γνώση, ξέρει πράγματα, γιατί να μη μιλήσω σε έναν καλύτερο άντρα που μπορεί και εμένα να με κάνει και εμένα κάτι καλύτερο;».

«Όταν βρέθηκα στο διαµέρισµά του καθίσαμε σε έναν καναπέ, µου έβαλε ένα ποτό και µου έδωσε να καπνίσω ένα τσιγαριλίκι. Ξαφνικά, έπειτα από δύο γουλιές ποτού και πριν ακόµη τελειώσω το τσιγάρο, ένιωσα µια υπερβολική έξαψη, αφόρητη ναυτία, τροµερή ζάλη.

Παρέλυσα σ’ ολόκληρο το σώµα µου κι άρχισα να χάνω την επαφή µε το περιβάλλον, να σβήνω κυριολεκτικά. Όταν ξαναβρήκα τις αισθήσεις µου ήμουν γυµνός στον καναπέ, ενώ είχε ήδη ξηµερώσει.

–Σε απείλησε;

Όχι, εγώ τον απείλησα. Εγώ τον απείλησα γιατί ένιωσα ότι αυτό δεν ήτανε κάτι που έπρεπε να γίνει. Δεν είπα ότι δεν το έχω ανάγκη αυτό στη ζωή μου, κατάλαβες; Δεν ήξερα ότι αυτό ήταν κάτι απαράδεκτο, κάτι το οποίο δεν είναι στον κόσμο μου, τι να σου πω. Ήτανε βία».

Όπως περιγράφει στο LIVE NEWS, ο γνωστός σκηνοθέτης αισθανόμενος την οργή του προσπάθησε να τον μεταπείσει, με το πρόσχημα σοβαρών προβλημάτων υγείας.

«Μου είπε ότι είχε καρκίνο του λάρυγγα και μου μίλαγε λες και είχε πάει να πεθάνει, και ότι δεν αντέχει άλλο. Απ’ ό,τι κατάλαβα είχε απειλήσει κάποια άτομα, αλλά τι να σου πω, εμένα δεν μπόρεσε να με απειλήσει, και δεν πρόκειται ποτέ να μπορέσει να με απειλήσει εμένα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.