Μικρούτσικος για Ελευθερίου: «Αποχώρησε η βοηθός ενός τοξικού ανθρώπου»

April 15, 2021


Ευτυχείτε: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και σχολίασε το Survivor.Ο γνωστός παρουσιαστής το πρωί της Πέμπτης (15/4) βρέθηκε στο πλατό της πρωινής εκπ…

...�ομπής για να σχολιάσουν όλα όσα διαδραματίστηκαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor και την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου.Ο παρουσιαστής, ο οποίος φημίζεται για το καυστικό του σχόλιο, είπε μια ατάκα για την τραγουδίστρια που αποχώρησε, χθες (15/4), που θα συζητηθεί. (adsbygoogle=window.adsbygoogle||[]).push({}); Ο...

Ευτυχείτε: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και σχολίασε το Survivor.

Ο γνωστός παρουσιαστής το πρωί της Πέμπτης (15/4) βρέθηκε στο πλατό της πρωινής εκπομπής για να σχολιάσουν όλα όσα διαδραματίστηκαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor και την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος φημίζεται για το καυστικό του σχόλιο, είπε μια ατάκα για την τραγουδίστρια που αποχώρησε, χθες (15/4), που θα συζητηθεί.

(adsbygoogle=window.adsbygoogle||[]).push({});

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας χιούμορ στην αρχή για ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ.

«Για πρώτη φορά γίνεται διακαναλική ανταλλαγή τοξικών ανθρώπων. Η Μαρίνα Ντελομάϊ θα πάει στο Survivor και ο Αλέξης Παππάς θα πάει στο Master Chef», είπε αστειευόμενος.


Όταν η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε αν πιστεύει ότι έφυγε μια τοξική παίκτρια από το ριάλιτι επιβίωσης είπε: «Δεν έφυγε ένας τοξικός παίκτης, έφυγε ο βοηθός ενός τοξικού ανθρώπου», αναφερόμενος στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Αλέξη Παππά.

Δείτε το παρακάτω βίντεο από την εκπομπή «Ευτυχείτε».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.