Survivor 4: «Ξέσπασμα» από τον Τριαντάφυλλο που νίκησε τον «Κόρο» – «Ποιος είναι αδύναμος ρε!»

April 15, 2021


Στο αγώνισμα επικοινωνίας στο Survivor ο Τριαντάφυλλος πήρε την νίκη, που ήθελε με τον Γιώργο Κόρομι και «ξέσπασε» σε έξαλλους πανηγυρισμούς, αφιερώνοντας παράλληλα τον πόντο στο γιο του, Νικόλα.Ο τρα…

...γουδιστής είχε ζητήσει πολλές φορές αντίπαλο τον πρώην φίλο του, αλλά στην υποψηφιότητα προς αποχώρηση, μιας και ο «Κόρο» είναι σαφώς ανώτερος αγωνιστικά. Ο «Ντάφυ», όμως, το πήρε πατριωτικά και «καθάρισε» άνετα τον αντίπαλό του στους στόχους, δείχνοντας εξοικειωμένος και...

Στο αγώνισμα επικοινωνίας στο Survivor ο Τριαντάφυλλος πήρε την νίκη, που ήθελε με τον Γιώργο Κόρομι και «ξέσπασε» σε έξαλλους πανηγυρισμούς, αφιερώνοντας παράλληλα τον πόντο στο γιο του, Νικόλα.

Ο τραγουδιστής είχε ζητήσει πολλές φορές αντίπαλο τον πρώην φίλο του, αλλά στην υποψηφιότητα προς αποχώρηση, μιας και ο «Κόρο» είναι σαφώς ανώτερος αγωνιστικά. Ο «Ντάφυ», όμως, το πήρε πατριωτικά και «καθάρισε» άνετα τον αντίπαλό του στους στόχους, δείχνοντας εξοικειωμένος και πως του ταίριαζε.

Survivor 4: «Ξέσπασε» ο Τριαντάφυλλος και αφιέρωσε τον πόντο στο γιο του

Σε εκείνο το σημείο άρχισε να φωνάζει, έχοντας μόλις σημειώσει το 6-5. «Ποιος είναι αδύναμος τώρα; Ποιος;», άρχισε να του λέει και, αμέσως μετά, αφιέρωσε την νίκη στον γιο του, που έχει τα γενέθλιά του, θέλοντας απεγνωσμένα να πάρει για χάρη του το έπαθλο επικοινωνίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.