Survivor 4: «Μαριαλένα δε γυρνάς την μπιφτέκα απλά, είσαι η μπιφτεκούπολη ολόκληρη»

April 15, 2021


Το επεισόδιο της Τετάρτης (14/4) του Survivor είχε ξανά αρκετά περιστατικά για σχολιασμό, αλλά που αφορούσαν προστριβές μεταξύ των παικτών και άλλα που πρόσφεραν συγκίνηση, με το Twitter πάντως να είν…

...αι έξαλλο με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.Η παίκτρια της μπλε ομάδας, σε μια ημέρα που θα περίμενε τους πάντες με ένα ιδιαίτερο έπαθλο στο αγώνισμα, καθώς θα μιλούσαν απευθείας με τις οικογένειές τους, τσακώθηκε άγρια με τον Τζέιμς Καφετζή, με την ένταση να επικρατεί για ακόμη μια...

Το επεισόδιο της Τετάρτης (14/4) του Survivor είχε ξανά αρκετά περιστατικά για σχολιασμό, αλλά που αφορούσαν προστριβές μεταξύ των παικτών και άλλα που πρόσφεραν συγκίνηση, με το Twitter πάντως να είναι έξαλλο με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας, σε μια ημέρα που θα περίμενε τους πάντες με ένα ιδιαίτερο έπαθλο στο αγώνισμα, καθώς θα μιλούσαν απευθείας με τις οικογένειές τους, τσακώθηκε άγρια με τον Τζέιμς Καφετζή, με την ένταση να επικρατεί για ακόμη μια φορά ανάμεσα στις δύο κλίκες.

Survivor 4: Το Twitter «δίκασε» τη Μαριαλένα με λόγια της Κρεμλίδου

Το Twitter, πάντως, εναντιώθηκε στη Μαριαλένα, παρουσιάζοντάς της μάλιστα ως πειστήριο τη Μαριπόζα, που επικαλέστηκε η ίδια. Η Κρεμλίδου, χαρακτηριστικά, είχε πει σε δηλώσεις της πως η πρώην συμπαίκτριά της δεν είναι αξιόπιστή, με αποτέλεσμα να εκτεθεί.

Survivor - Έλενα Κρεμλίδου: "Οι δυο παίκτες που έκαναν την ανάγκη τους μέσα στην θάλασσα"

Survivor spoiler: Αποκαλύψεις για το Survivor 4, έκανε η πρώην παίκτρια της Μπλε ομάδας, Έλενα Μαριπόσα Κρεμλίδου και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. Συγκεκριμένα, "έδωσε" δυο συμπαίκτες της που έκαναν την... πισινή ανάγκη τους μέσα στην θάλασσα.

«Είχαμε ορίσει ένα μέρος 150 μέτρα μακριά για τουαλέτα, στην άμμο ώστε να τα καλύπτουμε. Το θέμα είναι ότι κάποιοι ήθελαν να δοκιμάσουν πώς είναι να κάνεις την ανάγκη σου μέσα στη θάλασσα. Ήταν δύο, το δοκίμασαν και το έκαναν. Ευτυχώς δεν ήμουν μαζί τους στη θάλασσα εκείνη τη μέρα», αποκάλυψε η Instagrammer.

Μιλώντας για τους παίκτες είπε: «Ο James είναι πανέξυπνος, ο Νίκος έχει πολύ καλή ψυχή. Ο Αλέξης Παππάς είναι πανούργος. Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι πονηρή. Όσο έλειπα στο νοσοκομείο με έθαβε. Ο Τριαντάφυλλος είναι κουραστικός. Ο Κόρομι είναι αρκετά στρατηγικός».

Ενώ, όσον αφορά την σχέση Μαριαλένας - Σάκη: «Ισχύει ότι η Μαριαλένα έκραζε σε εμάς τον Σάκη σαν να μην υπάρχει αύριο. Η Μαριαλένα είναι όπου φυσάει ο άνεμος, δεν έχει ακεραιότητα χαρακτήρα».

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις της Μαριπόσα για το Survivor 4

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.