“Survivor” – Η αλήθεια για τα λεφτά του Τριαντάφυλλου και του Παππά. Πότε θα τα πάρουν;

April 15, 2021


Πολλά ακούστηκαν για τα χρήματα του Τριαντάφυλλου και του Αλέξη Παππά αλλά και άλλων μαϊντανών που συμμετείχαν στο παιχνίδι επιβίωσης.  Η αλήθεια είναι πώς σε όσα ακούγονται πρέπει να βάζετε πάντ…

...α ένα περιτύλιγμα υπερβολής. Ωστόσο στην περίπτωςση των δυο παικτών η απόκλιση των όσων έκλεισαν με αυτά που ακούγονται δεν είναι μεγάλη.  Η πληροφορία που κυκλοφορούσε ήταν πώς ο Ντάφυ έκλεισε με 6 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα. Η αλήθεια είναι πώς τα χρήματα του είναι καθαρά...

Πολλά ακούστηκαν για τα χρήματα του Τριαντάφυλλου και του Αλέξη Παππά αλλά και άλλων μαϊντανών που συμμετείχαν στο παιχνίδι επιβίωσης. 

 

Η αλήθεια είναι πώς σε όσα ακούγονται πρέπει να βάζετε πάντα ένα περιτύλιγμα υπερβολής. Ωστόσο στην περίπτωςση των δυο παικτών η απόκλιση των όσων έκλεισαν με αυτά που ακούγονται δεν είναι μεγάλη.

 

 

Η πληροφορία που κυκλοφορούσε ήταν πώς ο Ντάφυ έκλεισε με 6 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα. Η αλήθεια είναι πώς τα χρήματα του είναι καθαρά 5000 ευρώ την εβδομάδα όπως και του Αλέξη Παππά. Ναι. Ναι. Και αυτός ο τύπος που τον βλέπει το τηλεοπτικό κοινό και τον κράζει… παίρνει 5000 ΚΑΘΑΡΑ. Εσείς τον κράζετε… και αυτός τα παίρνει χοντρά. 

 

Όσο για το πότε θα τα λάβουν; Σύμφωνα με το συμβόλαιο τα χρήματα μπαίνουν στους λογαριασμούς τους… έναν μήνα μετά την τελευταία τηλεοπτική παρουσία τους στο παιχνίδι. Δηλαδή έναν μήνα μετά την αποχώρηση τους.

 

Μεγάλη μπάζα λέμε…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.