Survivor 4: Νίκη… οικογενειακή για τους «Μπλε» – Πήραν το αγώνισμα και το αφιέρωσαν στο γιο του Τριαντάφυλλου

April 15, 2021


Το διακύβευμα στο αγώνισμα επικοινωνίας ήταν αυτή την φορά πραγματικά πολύ μεγάλο στο Survivor και η μπλε ομάδα κατάφερε με μια ακόμη ανατροπή της να πάρει ίσως το πιο σημαντικό έπαθλο του φετινού παι…

...χνιδιού, αφιερώνοντάς το, μάλιστα, στο γιο του Τριαντάφυλλου.Η κόκκινη ομάδα ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα, εκμεταλλευόμενη τα δικά της ματσαρίσματα, αλλά η μπλε γύρισε από το 3-0 και το 5-2, έχοντας τον Παύλο Γαλακτερό και την Ελένη Χαμπέρη σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς πήραν...

Το διακύβευμα στο αγώνισμα επικοινωνίας ήταν αυτή την φορά πραγματικά πολύ μεγάλο στο Survivor και η μπλε ομάδα κατάφερε με μια ακόμη ανατροπή της να πάρει ίσως το πιο σημαντικό έπαθλο του φετινού παιχνιδιού, αφιερώνοντάς το, μάλιστα, στο γιο του Τριαντάφυλλου.

Η κόκκινη ομάδα ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα, εκμεταλλευόμενη τα δικά της ματσαρίσματα, αλλά η μπλε γύρισε από το 3-0 και το 5-2, έχοντας τον Παύλο Γαλακτερό και την Ελένη Χαμπέρη σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς πήραν πέντε πόντους και ο πρώτος έκανε 3/3.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.