Survivor 4: Η Άννα Μαρία Βέλλη διαψεύδει την οικογένεια του Νίκου Μπάρτζη

April 15, 2021


Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε, όπως πολύ σωστά σας είχε αποκαλύψει για ακόμα μια φορά το Youweekly.gr μέσα από spoil του, πως η Μπλε ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη και ο κάθε παίκτης μπόρ…

...εσε να μιλήσει στην οικογένειά του μέσω live μηνυμάτων.Ο Νίκος Μπάρτζης επικοινώνησε με τον αδερφό του, Κωνσταντίνο, ο οποίος σε ένα από τα μηνύματα που του έστειλε, όπως θα δείτε κι εσείς στο παρακάτω βίντεο, έγραψε ξεκάθαρα πως "Ήρθε η φίλη σου κι έφαγε γαλακτομπούρεκο, περιμένουμε...

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είδαμε, όπως πολύ σωστά σας είχε αποκαλύψει για ακόμα μια φορά το Youweekly.gr μέσα από spoil του, πως η Μπλε ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη και ο κάθε παίκτης μπόρεσε να μιλήσει στην οικογένειά του μέσω live μηνυμάτων.

Ο Νίκος Μπάρτζης επικοινώνησε με τον αδερφό του, Κωνσταντίνο, ο οποίος σε ένα από τα μηνύματα που του έστειλε, όπως θα δείτε κι εσείς στο παρακάτω βίντεο, έγραψε ξεκάθαρα πως “Ήρθε η φίλη σου κι έφαγε γαλακτομπούρεκο, περιμένουμε και τους άλλους”, με το Νίκο να ενθουσιάζετε με το μήνυμα αυτό και να φωνάζει στον Τζέιμς “πήγε η Άννα σπίτι”.

Η Άννα Μαρία Βέλλη λίγα λεπτά μετά έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και ανέφερε χαρακτηριστικά:

Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας Βέλλη

“Όχι δεν πήγα Κόρινθο… είχα κάνει μια επικοινωνία με τον αδερφό του και είπαμε κάποια στιγμή να έρθω για το φημισμένο γαλακτομπούρεκο. Ο Νίκος μάλλον το κατάλαβε αλλιώς αν και τώρα το λιγουρεύτηκα.”

Survivor 4 Άννα Μαρία Βέλλη Μπάρτζης

Βέβαια, εμείς να πούμε πως ο Νίκος δεν το κατάλαβε αλλιώς, ήταν ξεκάθαρο αυτό που έγραψε ο αδερφός του στο μήνυμα…

“Εάν φλέρταρα με τον Νίκο δεν υπήρχε περίπτωση να μου πει όχι”

Της αποκαλύψεως με τις δηλώσεις της Άννας Μαρίας που έρχονται η μία μετά την άλλη μετά την αποχώρησή της από το Survivor! Αφού αποκάλυψε τι συμβαίνει πραγματικά με την Μαριαλένα και τον Σάκη θέλησε επιτέλους να ξεκαθαρίσει τα πάντα γύρω από την… δική της “σχέση” στο παιχνίδι με τον Νίκο Μπάρτζη.

«Είχα πει στην κόκκινη ομάδα ότι ο Νίκος θα βγει ο πιο δημοφιλής γιατί εάν ήμουν 19 χρονών όλες μου τις ψήφους θα τις έδινα στον Μπάρτζη. Εάν έβλεπα στα 19 μου τον Νίκο στην τηλεόραση θα ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Ο Αλέξης έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές υποτιμητικά σχόλια για τις γυναίκες. Δεν έκλαψα επειδή φοβήθηκα μην έχω πρόβλημα με τη σχέση μου, αλλά επειδή έχω σοβαρό πρόβλημα με αυτούς που υποτιμούν τις γυναίκες. Έχω δουλέψει πολύ στη ζωή μου για να καταφέρω κάτι και έχω ακούσει ότι το έχω κάνει στις πλάτες αντρών», είπε αρχικά η Άννα Μαρία Βέλλη.

Η Άννα Μαρία Βέλλη είπε στη συνέχεια: «Με τον Νίκο και τον James ήμουν πολύ κοντά, ήταν οι πιο δυνατές μου σχέσεις και δεν θα μείνουν μόνο μέσα στο παιχνίδι. Είμαι πολύ συναισθηματική. Δεν καταλαβαίνω γιατί παρεξηγήθηκε το σ’ αγαπώ. Πουλάνε πολύ οι ερωτiκές σχέσεις στην τηλεόραση, γι’ αυτό μπήκε και ο Σάκης στο παιχνίδι. Ξέρω από μοντάζ. Εάν πάρεις την εικόνα μιας αγκαλιάς και βάλεις ένα ροκ τραγούδι είναι πολύ διαφορετικό από το να βάλεις ένα ρομαντικό. Κάθε βράδυ κάναμε μασάζ ο ένας στο χέρι του άλλου γιατί μας χαλάρωνε πάρα πολύ. Κοιμόμουν ανάμεσα στα δύο παιδιά. Γυρνούσα και ήμουν μούρη με μούρη και με τους δύο. Και με τη Μαριαλένα κοιμόμασταν η μία πάνω στην άλλη. Δεν κατηγορήθηκα για σχέση και με τη Μαριαλένα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.